Brun utan sol från Löwengrip – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Brun utan sol från Löwengrip

När ens bästa vän säger till en att prova hennes brun utan sol för att det “blir nog superbra Sheila”. Då är man väl inte den som säger nej. Ja, det är Löwengrip jag pratar om. Hennes helt nya brun utan sol som finns både för ansiktet och kroppen. Den heter så mycket som Luminous Bronze och är väldigt enkel att applicera. Jag är en rookie och fick tipset att smörja in mig en gång först så jag inte är torr, sen på med den och snabbt cirkulera in den i huden. Jag älskar att det inte luktar alls, och att den snabbt som tusan går in i huden. Det är nästan som en torr sprey och resultatet är gradvis uppbyggande, perfekt för en blekis som jag.

Jag är så nöjd, färgen känns riktigt fin och inte alls orange som är min vanliga fördom. Ska visa er bilder imorgon!

Här ser ni mina älskade favoriter just nu, solkrämer, och brun utan sol. Alla är helt toppen! Idag har ju verkligen varit sommar och jag har smörjt mig och barnen riktigt ordentligt hela dagen!

Varför ska jag göra BUS  nu kanske ni undrar?

Jo för att det är bröllopsdags på lördag och jag är toastmaster! Jag är så peppad! Sitter med talschemat och skriver tal parallellt….

Nu har jag just lagt barnen och det är dags att vila lite själv!

 

PS; detta är inte alls ett samarbete, utan bara min ärliga åsikt om min väns produkter =)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.