Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Demapen – hur var det?

I samarbete med Spa By Us!
Känsligare tittare kanske inte ska skrolla ner.
Jag vet att det är många som undrar, och jag vill dela! Så här kommer lite om min Dermapen behandling!
Therese på grymma SPA BY US som jag jobbar med, började med att förklara hur det skulle kännas – efter vissa påtryckningar från mig. Så att man är beredd. Så berättade hon även att vi skulle ha 1,5 mm djup pga att vi vill jobba med mina pigmenteringar och se till att få bort acneärr, fina linjer samt pigmentförändringar. 

En något stressad men peppad Sheila innan…

Dermapen görs i olika djup, vid behandling av akne och pigmenteringar gör man en ytlig behandling ca 0,25-0,5 beroende på område. Mina pigmenteringar är pga gamla finnar så det räknas mer som ett ärr än en pigmentering! Vi jobbade mellan 0,25 (ögonlock) till ca 1,5 (på kinder) och vi anpassade till ett perfekt djup så att jag fick bästa resultat vilket är en pinpoint blödning!
Så efter ordentlig rengöring samt med ett serum (?) på så körde vi igång, Pannan, som ska vara det som gör mest ont först – sen därefter så ar det kinderna och ner på ansiktet.  Gjorde det ont? Nja, det skulle jag inte säga. Det är verkligen ingen fara, lite obegagligt ibland när hon gjorde vid ögonen och över läpparna. Värst var det för mig vid ögonen, men det gick fort över, och då gjorde det inte ont. Stundtals var det nästan bara skönt.
Innan, ja ni ser ju, det röda är liksom alltid rött…
Men vad är Dermapen? ja, det ser ut som en stor tatueringspenna, och har en automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar som skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta sätter igång en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden. Det serum som används innehåller Hyaluronsyra, B5-vitamin och anti-inflammatoriska ingredienser som är det som trycks ner i huden.
Innan och efter!
Varför väljer man Dermapen? Dermapen kan bla användas för att behandla acneärr och skapa en jämnare hudton, det är just därför jag gör det Det funkar också väldigt bra mot rynkor och fina linjer, stora porer och slapp och åldrad hud. 
Hur ser man ut efter då? Jag blödde lite precis vid hakan, och lite vid läpparna, men det var lite fast det ser ut som ”en del”. Det ska inte blöd hur mycket som helst, då har man gått för djupt. Det är inte bra, och sånt ska man ha koll på  – se till att hen som behandlar verkligen vet vad som görs och att det är på ett djup som fyller en funktion!
När man är klar med sin Dermapen så placerade Therse en sheetmask över mitt rätt färdiga ansikten, som är fylld med lugnande ingredienser och masa fukt. Så stannade jag ett tag så huden fick vila och fylla på med fukt.
Såhär röd såg jag ut direkt efter! Det la sig sakta, kanske efter 24h var det helt lugnt. 
Självklart får du man inte sminka sig på ca 48 timmar, bär alltid hög spf och bara lugnande krämer efteråt, Jag tog cykeln till kontoret och vilade mitt ansikte bland mina kollegor, det var ju väldigt rött såklart, men det gick verkligen ner under dagens gång. 
Såhär fint var det två dagar efter! WOW!
De första två dygnen smörjde jag mig noggrant och huden var torr. Det stramar lite men kändes ändå väldigt bra! Sen kom mitt glow! Alltså wow! Så fint och himla härligt. Jag är så nöjd! Sen dess har det bara varit glow och en riktigt fin hud! Jag ska lätt göra om detta snart! Rekommenderade antal för att se förändring är minst två till tre behandlingar och en behandling kostar 2500kr.
Jag har fått en rabatt till er, så om ni är sugna boka nu! Säg Sheila vid bokning, maila eller ring, så får ni ett rabatterat pris på  2000:-/ per gång tom 31/5
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.