Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mammamagen

Idag är det mama tummy day! Det är otroligt viktigt och bra att uppmärksamma känner jag. Nu råkar det vara så att jag har haft en helt okej resa själv efter två förlossningar med 1,5 mellan. Jag var väldigt svag i muskulaturen sen innan och efter barnen var det rätt tungt, så svag och även lite skadad efter att de fick dra ut Aline med sugklocka.

När jag väl började yoga lite smått efter Ian så var det verkligen som att börja om från början. Sakta men säkert byggde jag upp en styrka och idag är jag starkare än jag varit innan!

Mammakroppen va, så himla häftig! Jag är glad att det gick bra för mig, trots lite skador, men jag är lite rädd pågrund av den bristande vård som vi har idag. För vissa behövs det fortfarande mycket mer hjälp. 1/3 riskerar att få bestående men efter och pga graviditet och förlossning. Det är dags att prioritera, få bättre vård och lyfta problemen!

Min mammamage. Så fin, en del bristningar som jag bär som vackra minnen. Älskade kropp!

 

Tack, fick visa dessa fina samarbetsbilder från Chantelle igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.