Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Resultat IPL Steg1

I samarbete med SpaByUs

Hej alla! Hoppas ni mår bra!

Jag har just lagt barn efter en väldigt härlig dag med mycket gjort. Jag älskar sånna dagar, när det bara händer grejer! Idag testade jag även en ny träningsform med Fitness Collection – nämligen Barre. Alltså, så jobbigt, tungt som tusan, men rätt kul. Jag förstod inte riktigt var yogan kom in i bilden då Barre ska vara yoga, pilates och balett, men men. Vi får se hur kroppen känns imorgon!

Från det ena till det andra. Nu var det ca 3 veckor sedan jag gjorde min första behandling med IPL. För er som inte vet var det är så är det kortfattat som följande:

IPL – Intensiv Pulsat Ljus är ett bredspektrat ljus med flera våglängder, som genom rätt filtrering, energi och hastighet, värmer upp vävnaden och påverkar hårväxt, hudens struktur (rynkor, linjer) och färg (pigmentfläckar och röda kärl.

IPL passar Dig som:

* vill minska rodnader få bort ytliga kärl

* vill minska bruna pigmentfläckar, åldersfläckar och solskador

* vill få mindre porer

* få bort hår permanent

 

Jag har just påbörjat en behandling för att ta bort hår vid bikinilinjen, och att få en jämnare hudton i ansiktet. Jag har så många små ytliga blodkärl och ville gärna få bort dem, så då rekommenderade Therese mig att göra detta.

Såhär såg det ut innan, som ni ser har jag lite olika pigmentfläckar – fräknar mm, och en del ytliga blodkärl.

Det man gör när det är behandling är att man applicerar en kall gel på huden, får skydd över ögonen och sen går man på med IPL. Det går väldigt fort, och beroende på vad man önskar göra så känns det olika. Det jag vill, alltså få bort lite ytkärl är det som känns mest, och det gick väldigt bra. Så om ni är oroliga för hur det ska kännas, så var inte det. Det är verkligen hanterbart.

När man är klar så mörknar pigmentfläckarna något och kommer upp till ytan som små ”skorpor”. Det låter värre än det är, det var väldigt lite för mig och var inget nån förutom jag tänkte på.

Nu ska jag göra detta nån gång till, men jag tycker man ser rätt stor skillnad redan nu! Jag är så nöjd! Dom är så duktiga på spa by us. Det är så viktigt att välja rätt ställe när det kommer till sånna här lite mer avancerande behandligar. Det är viktigt att dom verkligen kan och har bra utrustning!

 

Ja, ljuset är lite olika, men det är inget smink på nån (färgat brynen) men jag tycker ändå mig se en skillnad.!

Hoppas ni gillade detta, vet att många velat läsa om det!

Kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hej

    Jag tycker du ska ta en titt på detta så att du vet vad det är du marknadsför: https://www.stralsakerhetsmyndigheten.se/omraden/laser-och-ipl/rad-och-rekommendationer/rad-om-kosmetiska-behandlingar-med-laser-och-ipl/
    Med denna typ av behandling är det extremt viktigt att veta vad som görs, med vilken maskin och vilken styrka. Många sk ”kliniker” använder äldre maskiner samt kör slut på lamporna och byter dem för sällan. Kunden betalar då fullt pris men får sämre effekt. Det finns också fall där man brakat på med för hög effekt och orsakat svåra hudskador. Någon kvalitetskontroll för IPL finns inte.

    Mvh Leg läkare med erfarenhet av IPL

    1. barnplaggsguiden

      Tack snälla! Exakt det du skrev, stämmer så bra! Det är ju så, att många använder fel maskiner med mm. Det är därför det är så otroligt viktigt att man får till någon som har bra maskiner, gjort detta tidigare och kan det hen gör.

      Tack! Bra att du lyfter detta viktiga!