Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

21502 steg senare…

Är det pressvecka så är det! Eller hur?

Vilken galen, galen vecka det har varit. Jag har verkligen bara kört på för att hinna med allt, vilken tur att det är så otroligt kul! Annars hade det inte gått, alls. Idag har varit helt fantastisk, jag lämnade barnen med Rasmus, för att sen åka in och möta Annika Norman och gå till Spoil!

Därefter gick vi vidare till Anine Bings fina pressvisning för hennes märke Bing Kids, som är ett väldigt gulligt och exklusivt barnklädesmärke, som matchar vuxenplaggen väldigt fint!

Hela kollektionen är helt unisex och superfin!

Därefter så gick jag vidare till Sophie by Sophie och kikade på fina nyheter hos dom, sen VASS, sen Presskontakterna och sen AWB – där jag hittade mycket fint från tretorn. Jag hade med mig fint sällskap i form av Therese från Hormoner&Hemorrojder

I min älsklingsfärg – grönt. Som jag inte äger något alls i, what? Dåligt! Dags att ta tag i det!

Fick även se massa fina Kavatnyheter! Jag måste säga att jag är helt hooked på den vinröda färgen, den är verkligen helt fantastisk och syns mycket till hösten!

 

 

Efter allt detta så ordnade vi ett superfint event för Clarins! Alltså, jag orkar inte wow fint var det! Men allt om det i ett annat inlägg, nu ska jag yoga!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.