Helgen på Grömsta – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Helgen på Grömsta

Helgen har varit relativt offline, eller jag har iaf försökt hålla det lugnt och skönt. I fredags så åkte barnen till mormor och morfar, och vi hade en lugn barnfri fredag med lite AW och middag på kungsholmen. Sen på lördag morgon så började dagen med yoga, för att sen åka ut till Grömsta, till min vän Lisas hus för mer yoga, en tur i skogen och tidig middag. Så himla mysigt.

Vi brukar vara där på lite mer renodlade yogaretreats, men denna gång var det bara nära och kära som samlades, lagade mat, umgicks, gick ut och sprang och yogade. Jag tycker det är så himla härligt att umgås utan att dricka alkohol, träna lite och sova tidigt. Haha, herregud va gammal jag känner mig nu. Ibland förstår jag inte ens vad jag skriver, men så är det nu.

Min nya kärlek från Carin Wester, hur snygg? Så härligt att komma tillbaka efter en helg utan barn, känna sig utvilad, glad och harmonisk. Lisa har en hängmatta i köket som man alltid turas om att hänga i. Det är så mysigt, vem har en hängamatta i köket liksom?

Det här stället är så magiskt, riktigt bra för själen. Det är ett gammalt stort hus, som Lisa har inrett genom loppisar, arvegods mm.

 

Här är jag från en skogspromenad i min skaljacka, jag älskar den för att den är lite längre, perfekt att ha en tröja under och funkar i flera väder. På tal om funktion så kommer jag skriva om Kavats skor nu ikväll!

Hoppas alla haft en fin helg, nu ska jag och barnen ut till parken!

Kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.