Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Termosgirl!

Hej alla,

Hoppas ni har haft en fin påsk! Nu är vi påväg tillbaka från landet till stan. Det är lite tungt och känns trist, men oj vilka härliga dagar vi haft på mina föräldrars landställe, samt vårt egna. Solen har skinit iaf halva tiden och det känns verkligen i kroppen att vi varit lite lediga.

Mina doktor Westerlunds – älskar dom. Har verkligen fått ett nytt projekt, odlar och fixar hela tiden. Kanske för att det är så bra med sol och ljus på landet. 

Veckan som kommer är väldigt rolig, med många roliga små projekt, bland annat ska jag lasra bort ytliga blodkärl och barnen ska vara lite mer lediga. Sen till helgen ska vi på yogaretreat, såå lyxigt! Barnen kommer vara med mina föräldrar då, och dom längtar redan.

Jag frågade ju på instagram vad ni vill läsa mer om, och det är en del skotips, klädtips mm, så det kommer en skorecension samt en köpa inför våren lista.

Här kommer lite bilder från helgen! Vi har varit ute i storsätt hela tiden, våra termosar från Primus används hela tiden. Tycker det är så mysigt att ta ut kaffe och saft/varmchokladen. Då stannar vi alla ute längre.

Vi hörs snart då? Okej?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej, började läsa din blogg eftersom jag är intresserad av barnkläder. Men jag tittar lika mycket på dina kläder upptäcker jag. Kan du inte skriva lite om vuxen kläder också, heminredning m.m?