Hjälp min hud! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hjälp min hud!

I annonssamarbete med Spa By Us

Hoppas ni har haft en fin helg, själv har vi varit såå sociala, vi har umgåtts med familj hela helgen, och även idag är fylld med olika aktiviteter som barnkalas och sen middag på djurgården. Det var så mysigt. Passade på att springa hem från djurgården, så skönt och kul att komma igång med det igen. 2 gånger i veckan borde jag ju få till eller hur?

Jag vill gärna dela med mig lite av det som jag gjorde hos Therese på Spa By Us. Jag  var ju där i måndags för att jag fick smått panik förra veckan. Det är nämligen så att jag upplever att min hud bara blir värre och värre och värre. Det spelar typ ingen roll hur mycket vatten jag dricker eller hur lite jag klämmer, mina finnar bara dyker upp ändå. Jag bad om en tid och tänkte ta med er på min lilla resa – behandla och få koll på min hud.

För att ni ska få lite bakgrundsfakta: Jag har tunn, känslig hy, som lätt bränns, blir flammig och är lite finnig i perioder. Therese sa att de finnar jag har verkar vara pga hormoner, och kan därför nog inte försvinna helt, men verkligen dämpas. Jag älskar Spa By Us, det är verkligen en mysig, kunnig och grymt bra salong mitt i stan där dom gör allt. Det går att få otroligt många olika behandlingar, och dom är så duktiga på det dom gör. Perfekt för någon som jag, där man inte ens vet var man ska börja. Jag känner mig trygg att jag kommer få bra tips och råd där.

 

 

Therese gjorde tre behandlingar på mig, en enzymepeeling, en portömning och en kemisk peel. Det ser ju lite svullet ut, men det var verkligen magi, såå mycket mindre porer, renare och fick en helt ny lyster. Jag blir ju som sagt väldigt röd, men det var det värt. Nu flera dagar senare så är det fortfarande galet stor skillnad. Man kan verkligen djuprengöra på salong på ett sätt som man inte kan göra hemma.

Nu till nästa steg, nämligen IPL för att ta bort lite ytliga blodkärl som jag har. Tror att hela ansiktet kommer bli mycket klarare då, och att jag kanske slipper min foundation? Har ni erfarenheter av IPL?

Tillsvidare, och även efter framtida behandlingar så ska jag se till att vara nogrann med min hudvård. Det här med serum har jag ju relativt nyligen upptäkt, och vad dom kan göra för mig. Jag har trott att jag har rynkor, men det har jag inte utan jag är så torr att jag får tunna linjer, det försvinner alltså med rätt hudvård och bra återfuktning. Jag använder nu Cvitamin serum från Circadia, som säljs hos Spa By Us, och tillhörande produkter. Dom känns fantastiska, vi får se om det hjälper snart!

Rekommenderar även varmt Spot Stop som jag sätter på så fort jag får en finne! Är faktiskt det enda jag haft som fungerar hittills! Jag ska skriva mer om min hudvårdsrutin snart! Vad är era favoriter? Vad använder ni varje dag?

Kramar!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bella

  Men va bra det blev direkt!! Sån skillnad, även om du är svullen så ser man verkligen hur fint det blev! Vi vill se mer och veta vad du ska göra mer!

 2. Sanna

  Va roligt att följa med när du fixar huden, det är exakt sånt här som jag är nyfiken på. Är själv småbarnsmamma och skulle vilja veta mer! Kan du inte visa upp resultatet av IPL? Blir kul att se hur det blir!! Jag tror jag ska testa det med, väntar in dina resultat!
  kram

  1. Annette

   Håller med Sanna, ska bli kul att få följa med på detta! Är själv “dålig” på att ta hand om min hud. Kan behöva lite inspiration. Har kollat upp olika behandlingar men blir alldeles yr i mössan av alla val som finns. IPL är en av de saker jag tänkt på men vet så lite om…