Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ny kollektion från Lindberg Sweden

I annonssamarbete med Lindberg Sweden 

Äntligen kommer dom! Vårnyheterna, det är väl på tiden? Ingen längtar mer än jag efter vårkläder och att äntligen få slopa vinteroverallen! Det börjar komma massa fint och snart så kommer vi kunna använda det. Det är bra att vara ute i god tid när det kommer till att köpa vårkläder. Favoriterna kan ta slut, och vädret kan svänga på en dag.

Jag fick möjlighet att välja ut mina favoriter hos Lindberg Sweden, och det är jag så glad för, även om det var rätt svårt då de har många fina nyheter, kika gärna här för att se mer av kollektionen. 

Jag valde några olika typer av galon, för barnen är för små och för att dom har väldigt mjuk och elastisk galon. Tex valde jag den här fodrade galonoverallen som jag tycker är perfekt nu när det blir varmare men ändå är väldigt blött.

lindberg sweden galonlindberg sweden galon

Det jag gillar är att den har 8000 i vattenpelare, och är helt tätt, tejpade sömmar mm, så barnet kan sitta i en pöl om hen nu vill. Jag gillar även att den har bra arm och benslut och sitter sådär lagom tajt på kroppen. Ett väldigt lekvänligt och smart plagg som kommer se till att hålla barnet torrt.

Den har även ett bra haksydd, som alla Lindbergs plagg har, det är mycket mer bekvämt för barnet och minskar risken att man klämmer sig när plagget sätts på.
img_0210.jpg

 

Till Aline valde jag ett klassiskt galonställ, och även här blev jag väldigt glad över de smarta detaljerna. Man får mycket för pengarna, det märks att plaggen har bra kvalitet och är genomarbetade.

Här ser ni hennes regnställ, superfint med många reflexer, fickor och såklart en avtagbar luva!

img_0217-1.jpg lindberg sweden galon

Jag älskar hur det är bra elastiskt band i armsluten och att även jackan går in lite i sidan, det är en liten grej men som gör så otroligt stor skillnad. Har man det så ser man till att mycket av vattnet rinner av direkt, samt skyddar från eventuell glipa eller annat. Det gör även en del för passformen! Snyggt!

Byxorna är justerbara hängelbyxor som är smart, då kan man se till att anpassa passformen efter just ditt barn, samt se till att justera den allteftersom barnet växer. Det ger helt enkelt en längre hållbarhet till plaggen, och eftersom det är bra kvalitet på dessa så tror jag defintivt att det håller så fler barn kan använda regnstället.

img_0213.jpg lindberg sweden galon

En annan fin detalj är knäppet i sidan, då går det att göra byxorna lite tajtare, vilket ger bättre passform och skyddar mot att regn mm kommer in i sidorna om byxorna tex används utan jacka. Vilket för övrigt är en bra grej att tänka på  – galonbyxor är väldigt bra att ha om det är geggigt ute, även utan jackan.

Slutligen, eftersom jag älskar regkappor, så matchade jag barnen i två regnkappor från Lindeberg Sweden, även dom är superfina. Aline i sin älsklingsfärg gul och Ian i blå.

img_0315.jpg

img_0330.jpg

Älskar att kapporna går ner till knäna, och barnen älskar att dom har bra luvor och fickor! Härliga som bara den, önskade att det fanns en i min storlek med!

För att ta del av en rabatt jag har till er hos Lindberg Sweden ange sheila20 och få 20% på vår- och sommarprodukterna. Koden är giltig till den 31 mars 2018!

img_0357.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Hej! Jag har kört fast när det gäller bra skor nu när våren & slasket kommer. De värsta dagarna får mina små (1,5-åring & 3-åring) ha gummistövlar men andra dagar vill jag att de ska kunna ha någon form av sko/sneakers som ska kunna tåla lite vatten. Har du någon favorit som håller måttet ?

  2. Johanna

    Superfina!! 🙂
    Vore kul med lite tävlingar nu igen, men ska definitivt använda mig av rabattkoden redan nu 🙂