Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnkläder från COS

God morgon gänget! Ska inte nämna kylan, trots att kylan snart har knäckt mig, det är så vackert, men aj! Den begränsar mitt eviga promenadande osv. Men men, såhär är det ju varje år!

Igår var jag förbi på COS, har ni varit där eller besökt deras sajt? Jag älskade COS förut, och har en del kläder från dem. Dom har helt fantastiska barnkläder. Det roliga med deras barnkläder är att dom påminner en del om vuxenplagg utan att på något sätt härma. Färger är det gott om, även mönster, men formen påminner en del om vuxenkläder.

Kika bara på det här fantastiska setet. Så himla gulligt och fint, men lite vuxet? Är det bara jag som tycker det? Aline har en tröja från dem, den har hållt otroligt bra i tvätten, superfin är den verkligen!

Ha en fin torsdag! Kika in senare igen! Ska berätta en rolig sak!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Älskar barnkläderna från COS. Köpte bl.a en mjuk klänning till Heddas första skoldag. Så fin! Sedan när jag hämtade på eftermiddagen hade hon klättrat i ett träd och råkat få en reva i klänningen. Haha. Tursamt gick det att laga rätt så bra så hon har kunnat fortsätta använda den. Toppenkvalitet!!