Enkla bananpannkakor! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Enkla bananpannkakor!

I annonssamarbete med Printworks Market

Hej från supervabstugan! Eller jag överdriver lite, det är helt okej. Vi har turats om med att vara hemma med Ian och det är en karensdag för honom, så det har varit som att vara hemma med ett friskt barn. Ian har lekt, myst och bara njutit av att vara hemma. Jag kom hem vid lunch och lagade då bananpannkakor till oss. Det är för övrigt det godaste och lättaste någonsin.

Bananpannkakor

  • 2 bananer
  • 4 ägg
  • lite kokosolja – typ en matsked
  • lite kanel
  • lite smör

Så brukar jag ta fram plättlagget och se till att det finns ordenligt med smör i, sen är det bara att steka på. Så gott och ändå helt okej nyttigt! Perfekt när man inte orkar eller när man har mogna och fläckiga bananer hemma.

bananpannkakor

 

När lunchen var klar så byggde Ian med lego, och vilade lite, tittade på Ipaden mm. Man får säkert inte säga såhär, men våra barn är väldigt bra på att underhålla sig själva. Det är inte ovanligt att det kan gå en timme, att Ian leker i sitt rum med något själv, nynnar lite och har det allmänt bra. Det är lyxigt, iaf om man behöver jobba lite.

På tal om jobb så har jag fått hem en magisk datorväska från Printworks, jag har klistat på mina initialer, så snyggt tycker jag! img_8130.jpg

 

Jag har även ett jättefint pennskrin som jag har i väskan! Det är superfint och i väldigt tåligt läder. Så bra när den slängs runt i väskan hela tiden! Jag älskar färgen på pennskrinet, sådär grönt och blått!

img_8265-1.jpg

 

Nu ska jag packa inför Yasuragi med mina kollegor imorgon! Såå skönt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.