Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Inte så jäkla enkelt

Tack alla för kommentarerna på mitt förra inlägg om skolvalet. Det är så svårt och vi vet inte riktigt hur vi ska göra om vi ska vara ärliga. Men men, det kommer lösa sig. Jag är så glad att jag har läsare som delar med sig av sina åsikter och hjälper mig i detta. Det är bra, jag har ju aldrig gjort det här förut.

På tal om det, så har jag lite ångest för det här med min föräldrarroll. Jag har alltid känt mig stark och rätt lugn när det kommer till det men nu när Aline och Ian blir äldre så känner jag att det är fler saker som verkligen betyder något. Ett exempel på det är att Aline alltid minns allt jag säger. Det innebär att jag inte bara kan slänga ur mig saker eller hitta på något lite snabbt, utan jag måste ha tänkt igenom eller verkligen hålla det jag säger. Idag så skulle farmor hämta, och Aline bad mig hämta med henne, då sa jag lite snabbt ”kanske”. Då får jag så dåligt samvete, för jag vet att Aline kommer minnas detta, och jag kommer ju inte hämta, vilket resulterade i att jag ringde förskolan för att be hennes pedagog säga att bara farmor kommer. När jag väl har gjort en sån sak så är det ju inga som helst problem.

En annan sak jag tänker mycket på är det här med att leva som man lär. Jag vill vara en bra förebild för barnen och min filosofi har alltid varit att bara att göra det jag tror är bäst och ge all kärlek jag har. Jag hoppas det räcker, mer kan man inte göra.

img_6052.jpg

 

Nej ni, idag har jag varit lite sjuk så jag ska lägga mig och fortsätta vila nu!

Kramar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.