Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Skönhetsfavoriterna just nu!

Söndag och vilodag, verkligen. Idag har jag vilat, laddat batterierna och umgåtts med mina föräldrar och barnen. Så otroligt skönt och välbehövligt. Jag har varit lite väl trött på senaste tiden så det är alltid mysigt att komma hem, vila och bara vara med sina föräldrar i ett hus där man kan varje ljud.

Vi tog tunnelbanan dit idag, och det var mer än härligt, barnen älskar det, och det är som ett äventyr. Väldigt många frågor om stationerna, om olika ljud och hur saker och ting fungerar. Det är nu alla roliga frågor kommer, jag älskar det!

img_7103-1.jpg

Hursomhelst, förutom det äventyret har jag även passat på att ta hand om mig själv lite. Några har frågat då och då vad jag använder för hudvård, och jag tänkte visa er ett axplock. Det här använder jag just nu.

img_7095.jpg img_7102.jpg

  • Happy Camper från EVO som är en hårinpackning. Den återfuktar mitt hår och gör så att det känns friskt och återfuktat, men samtidigt lätt. Det är svårt det där. Mitt hår blir supertorrt, men den här är grym och hjälper direkt!
  • Ansiktskräm från Decléor, den är ny, jag gillar den, den har verkligen en återfuktande funktion, är rätt tjock och tar lite tid innan den går in, så jag använder den som nattkräm, Men resultatet är bra! Och doften! ÅH! Däremot brukar jag normalt ha Bellas ansiktskräm, speciellt hennes nya som heter Cell Renewal Facial Cream, som har massa härliga funktioner och som verkligen styrt upp min jobbiga hy! Den är dock slut, så ska köpa en ny!
  • Sen har vi min nya peeling från Dr.Jart+ som är helt fantastisk! Såå skön och ger ett magiskt resultat. Känns som att varje död hudcell försvinner på en gång och den ger min hy en helt ny lyster!
  • Efter det brukar jag ha Sleeping sensation från LCC, som är min räddare, har den över min vanliga kräm säkert 3 gånger i veckan, eller ibland bara den. Gör under för torr hy, även för blandhy som min. Riktigt bra!
  • YOPPIE – ekotamponger, inget skit i dem, bara bra bomull. Efter att ha läst på lite om tamponger så inser jag att man kan inte ha vad som helst, långt ifrån. Det är så mycket strunt i vanliga från OB tex, så jag undviker dom!
  • Sen har vi en ansiktsmask från Master Lab, den har jag inte testat än, men ska göra snart! Den verkar riktigt bra! Sheet masks för övrigt, vad säger ni? Jag tycker det är genialt, nu orkar jag ta på mig en ansiktsmask! Mycket lättare och mindre klibbigt.
  • Sist men inte minst! Min räddare i nöden, som jag alltid har i väskan – Torrshampoo! Även den från LCC! Riktigt riktigt bra, jag gillar Light mycket mer än den ”vanliga”. Den doftar gott och är sjukligt effektiv!img_7100.jpg img_7099.jpg img_7101-1.jpg

 

Nu ni ska jag lägga barn! Skriver mer senare!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.