Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

5 steg för min nystart

Hej från landet – vår sista dag här. Jag har varit här i 12 dagar, det har varit som balsam för min själ. Egentligen känner jag ett vemod över att åka hem, och åka tillbaka till verkligheten, men det blir nog bra. Om det är något jag anser mig bra på så är det nystarter. Yogan tar fram ”letting go” och det är något jag övar på dagligen. Att släppa sånt som inte ger mig något, släppa oro och stress, släppa ångest och istället fokusera på saker som gör mig glad eller ger mig energi.

Så efter en lång och härlig jul så har jag några saker jag ska göra de närmsta veckorna, för att komma i balans och orka ta mig igenom vardagen med ett leende. Det är inget som ni inte redan läst förut, men kanske en bra påminnelse. Jag strävar efter att må bra, så om ni ser detta som vikthets av något slag, så tänk om.

  • Äta mer grönt och äta mer balanserat. Jag brukar inte äta så mycket socker – det har jag frossat i nu under hela december. Jag tror inte på att sluta med något alls, men jag kommer absolut att skära ner på det. Grönsaker äter jag redan mycket av, men jag ska försöka få i mig en grön smoothie till per dag, som en liten boost.
  • Yoga. Varje dag. Inga frågetecken där riktigt, det gör jag ju redan. Men nytt är att jag ska tillbaka till min studio som jag haft en liten paus ifrån. Det ska bli superkul, jag saknar gemenskapen av att andas samtidigt som 30 andra. Det är något helt otroligt häftigt och läkande i det.DSC_1621
  •  Ha mobilfria timmar. Det har jag aldrig lyckats med, men här på landet har jag lagt undan den och åkt iväg lite, det har varit bra för mig. Så nu ska jag utmana mig att ha en timme per dag, till att börja med.
  •  Springa, ut och springa. Jag är otroligt motiverad till att jobba upp nån form av kondition. Jag misstänker att den är under all kritik just nu, så jag ska vara snäll mot mig och börja med att springa 20 minuter 3 gånger i veckan, för att sen öka upp det till 5-6km per gång. Kanske borde jag skriva upp mig på något lopp? Vad finns det för lopp?
  •  Skratta. Jag ska skratta så mycket i år. Skratta sådär så att man tappar andan, skratta mig till träningsvärk i magen, ont i kinderna, Skratta så mycket att man inte ens vet vad som var roligt från början. Det ska jag göra.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Var rädd om Rasmus. Såna män, som han verkar vara, växer inte på träd……….
    så yoga inte bort honom.
    Vill bara väl. Var mer med honom………närvarande.

    1. J

      Haha, ursäkta men vilken sjukt konstig kommentar? Om du Kristina inte känner Sheila och Rasmus privat så har du nog alldeles för lite insyn för att ge så ”goda” råd ?