Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

# Your Cycle Matters

Idag hade vi ett superfint event med Natural Cycles. Det var ett event som jag har varit med och anordnat. Eventet gick ut på att bjuda in till en magisk morgon, där man lugnt fick starta dagen med lite yoga och meditation. Natural Cycles kretsar kring en morgon rutin, där man tar tempen på morgonen.

Vi bjöd in massa härliga kvinnor som fick ta del av vår morgon med magisk frukost från Renee Voltaire och yoga på Altromondo. Altromondo är en av de vackraste studios jag nånsin varit på. Det är magiskt att vara i lokalerna, men allra bäst är det att vara i samma rum som Jennie. Hon är en fantastisk lärare med så mycket närvaro i rummet.

Sandra_Rogers_Photography_()_37 Sandra_Rogers_Photography_()_39 Sandra_Rogers_Photography_()_40 Sandra_Rogers_Photography_()_42 Sandra_Rogers_Photography_()_43 Sandra_Rogers_Photography_()_52 Sandra_Rogers_Photography_()_53 Sandra_Rogers_Photography_()_54

 

Vilken härlig start på morgonen att få umgås och yoga med såhär många starka kvinnor. Det var riktigt härligt. Här är tex Margaux som är en så himla härlig tjej, för er som inte redan följer henne, så gör det!

Efter yogan åt vi frukost från Renee Voltaire, och satt i grupper och pratade om allt från menstruation, till graviditet, preventivmedel och sex. Det var otroligt spännande och  lärorikt. Jag använder ju redan natural cycles, men nu känner jag mig tryggare i mitt val

Sandra_Rogers_Photography_()_91

Bild: Sandra Rogers!

Tack för en fin yogastund och härliga samtal Natural Cycles!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.