Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Perfekta (oskrikiga) presenter!

Inlägget innehåller adlinks*

 

Snart är det jul jul strålande jul. Ni kanske kommer tycka jag är lite tråkig, men jag håller hårt i dom sista november dagarna, för jag är inte helt förtjust i att go all in på jul. Även om det är sjukt mysigt när julen väl kommer!

Jag har letat efter bra presenter, som både har bra kvalitet och helt okej pris till barnen. Här är några av mina favoriter. Först och främst är det mössorna, det är inte vilka mössor som helst heller, bra tjocka mössor som håller barnen varma. Mini Rodini mössan är en klassiker, som jag haft till båda barnen. Även den ljusblå knytmössan gillar jag skarpt! Det är sååå bra med knytmössa på småttingar, då vet man att mössan håller sig på plats!

Skor! Älskar ju kavats Husum! Oj oj oj va fina dom är, Aline har haft dem länge, jag har liknande själv. Perfekta för vintern och perfekt för både förskola och fest. Tofflorna från Shepard var ju också helt okej.. så mysiga! Däremot bör barnet nog vara iaf 3-4 år!

När det kommer till jackor så är dessa möjligen lite i det kallaste laget just nu, men perfekt till tidigt vår, eller dagar som idag, när det är några plus. Den tunna fodrade från molo är riktigt bra. Jag har snöat in på beiga tröjor, både till mig och barnen och gillar verkligen dessa. Aline ska få den med regnbågen i julklapp!

Sist men inte minst en vattenflaska. För den är bra, miljövänlig och väldigt snygg. Perfekt för alla oss som platsbantar (jag ska bli bättre…)

Hjärta gärna inlägget om ni gillar det!

Kram

*Adlinks, vad är det? 
Vi har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips. Jag kommer främst att länka till kläder, både till mig och barnen. 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    En fråga om overall- guiden!
    Så Kaxs overaller är stora alltså? Har deras skalkläder och tycker de verkligen är true size, el till och med åt det mindre hållet.