Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mera ull!

Och idag kom första snön! Som vi har längtat! Och med vi så menar jag inte precis jag, utan mer barnen. Det har varit en fantastisk morgon, sådär krispig och ljus. Vi har segat med allt, sovit länge i sängen, lugn frukost och läst böcker. En härlig morgon minst sagt!

Jag har ju skrivit mycket om ull, och många fråga mig när kan barnen ha ull på sig? Svaret är jämt, det går alltid att ha ull, pga dess värmereglerande förmåga och hur bra plagget andas. Idag tex, så är det det som mina barn har på sig, ullunderställ och sen när vi ska ut kommer jag bara dra på täckjacka och byxor.

Barnen har ullunderställ från Pierre Robert på sig, och jag har ett helt fantastiskt set från Pierre Robert med, ett loungeset. Jag kommer bo i det framöver!

img_3278.jpg img_3279.jpg

 

Jag har letat efter ett sånt här sett, jag älskar färgen och passformen! Helt perfekt!

img_3272.jpg

 

Jag har recensera Pierre Robert förut, och fick frågan om jag ville dela med mig av ett bra tips – Nämligen att det är Black Friday vecka! Så nu i veckan kommer man kunna handla massa olika ullprodukter till rabatterat pris, upp till 70% rabatt.  Jag gillar framförallt att Pierre Robert har svanenmärkta ullprodukter till barn. En svanenmärkning tar höjd för både miljön, arbetsförhållanden och djurens rättigheter. Det är dom produkterna som har en liten fjäder brevid sig.

 

img_3282.jpg img_3275.jpg img_3276.jpg

Barnens ullunderställ har 15% rabatt, liksom mina plagg! Perfekt present till någon, jag ska köpa ett set till min mamma, hon kommer bo i sitt liksom jag!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Funderar på hur man gör med ullunderställ till förskolan,de kan väl inte gå i bara det? men kläder över blir ju för varmt.Eller tänker jag bara helt galet nu ?

    1. barnplaggsguiden

      Dom kan absolut gå i bara det! Man kan gärna kombinera ull och ”vanliga” kläder, eller så kan man ha lager på lager! Prova med tex bara ulltopp!

      Stor kram!