Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Landet Life

Vad har ni gjort idag? Vi har gjort ungefär så lite som möjligt. Verkligen. Det har varit superskönt. Vi har tagit sovmorgon, ätit en lugn och skön frukost med bröd från bageriet. Sen gick vi ut, hängde i trädgården medans jag försökte komma över mitt kaffesug. Jag försöker sluta med kaffe och socker, alltså inte allt socker, men typ uppenbara sockerbomber, som godis och kakor. Kaffesuget är nästan helt borta nu, men helgen är en ny situation och då brukar jag verkligen gilla mitt kaffe. Så nu saknade jag det väldigt mycket.

Sen åkte vi en sväng till Norrtälje och handlade lite inför kvällens middag, bara jag och Aline. Det var mysigt. Hon blir tokig på Ian nu, för att han vill göra allt som hon vill. Så vi kände att vi behövde dela upp dem lite.

När vi kom hem gjorde vi lunch, målade lite och hängde upp mat till fåglarna i träden. Det är härligt tycker jag, att få det här villa livet, otroligt mysigt! Jag har glidit runt i mina mjukisar och barnen i underställ. Vi alla passar på att njuta av november, och att slippa göra något alls.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.