Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Min yogamatta!

Min yogamatta, min plats, mitt forum, mitt andnigshål och mina möjligheter. Det är verkligen så jag ser på att yoga. Det är något som jag gjort nu i ca 4 år, och som bara växer sig starkare i mig för varje dag som går. Det har varit något att luta mig tillbaka på, något som gjort mig starkare, låtit mig vara svag, ledsen och orolig. Samtidigt som jag har kunnat trösta mig själv.

Det är min terapeut. Det kanske inte är helt rätt, men det har varit mitt sätt att hantera allt som vardagen och familjelivet, och bara att vara människa har slängt åt mitt hål. Jag är på inget sätt en perfekt människa, jag är verkligen inte alltid glad, men jag har oftast en väldigt positiv inställning till livet, till allt.

Många har frågat mig varför jag yogar, och det är för att det ger mig en väldigt skön känsla av ro i kroppen och i huvudet. Det är verkligen inte så att det blir tyst och stilla, och att jag inte tänker på någonting, utan det är snarare så att jag kan välja lite mer själv om jag ska låta mig själv tänka den där tanken. Och sen välja att nej, inte just nu, Det kan jag ta senare. Det är vad meditation har lärt mig hittills, och det som yoga ger, är ungefär samma sak. Möjligheten att stänga av lite, och fokusera till 100% på en sak. Det älskar jag.

 

img_2548.jpg img_2111.jpg

 

Jag är vän med den härliga kvinnan som grundat Yogish Collective, och vill verkligen rekommendera hennes mattor som har som en moccafinish. Dom är fantastiska! Nu ger koden ”SHEILA” er 15% rabatt, under november, så om ni är sugna så kika in här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Hej!
    Jag undrar hur du lägger upp dina yogapass hemma? Jag gör typ 3-4 positioner och sen blir jAg idélös! Glömmer, blandar ihop…
    Skriver du ner på papper/följer på youtube? Vill helst yoga utan skärmar!?❤️
    Hjälp!

    1. barnplaggsguiden

      Åh! Jag brukar ha ett pass som jag gör som jag kan i huvudet. Sen håller jag även på att freestyla en hel del. Min bästa rekommendation är antingen att skriva ner – härma ett pass från appen Yoga Studio, eller använd den appen. Den tycker i alla fall jag är helt fantastisk!
      Kram!