Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

ÅRETS MAMA!

Igår fick jag äran att gå på Årets Mama tillsammans med många av mina härliga influencerkollegor! Det var på Oaxen, ett ställe som ligger mig väldigt varmt om hjärtat! Det var ett event utan dess like! Jag var helt fascinerad över hur fint det var ordnat, hur många härliga människor som var där och hur mycket GIRL POWER det var hela kvällen!

Så otroligt häftigt att få vara med om. Men häftigast av allt var att DItte vann årets Inspiratörsmama! Det är enormt häftigt och något som jag är så stolt över, hon förtjänar det om någon. Gå gärna in och läs hennes blogg!

Träffade bland annat dessa snyggingar!

img_2842.jpg img_2833.jpg

Paula Uribe glittrade mer än någonsin och Knivlisa lika så, henne hade jag dessutom den stora äran att sitta mittemot! Hon är sååå rolig, vi skrattar alltid så vi gråter när vi ses. Helt fantastiskt! Brevid mig hade jag en härlig kvinna som heter Vendela som är AD på MAMA. Även hon var väldigt rolig!

Snett emot mig satt revolutionären, Cissi Wallin. Jag är så otroligt stolt att hon gör allt hon gör, för oss all. Hon är något alldeles extra.

img_2914.jpg

Cissi som håller hååårt om maten! Så god var den!
img_2893.jpg

 

Förutom alla dom, så var ju såklart Jessica och Angelica där!

img_2868.jpg img_2884.jpg img_2903.jpg

 

Min klänning kommer från Kappahl, deras limited collection, och den är verkligen jättefin! Jag kommer ha den massor ni i vinter! Kanske på jul? Förmodligen!

img_2919.jpg

Nu ska jag jobba vidare! Uppdatera mer under dagen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.