Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vinteroverall?

Ja, imorgon kommer vi inviga overallerna. Temperaturen är ju runt nollan och vi kommer smygstarta med overall imorgon. Aline vill verkligen det då hon säger att många barn resan gjort det på förskolan. Om jag fick bestämma helt skulle jag vänta ett tag till. Men äsch! Overall är himla smidigt och smart. Jag kommer försöka ha det sålänge jag kan på barnen!

Först ut är en som heter Stavanger ifrån Reimai! Recension kommer i veckan!

Ians är en magisk blå färg! Han kan dessutom prova den helt själv! Så enkelt att ta på! 

Det viktiga när det kommer till passformen på overallen är att den ska gå att ta ett knytnävesgrepp i skrevet! Då passar den perfekt!


Alines är lila, superfin färg! Lite som plommon, jag älskar den, även en stark trendfärg för iår.


Nu får vi se! Hoppas dom funkar bra! 

Nu ska jag ta hand om en väldigt kär vän som kommer hit, köpa lite chips, dricka lite bubbel och prata om livet ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanna

    Hej
    Har du provat tvådelat i någon av dina utvärderingar. Jag köpte en mysig dunjacka till min dotter som även är vattenavvisande och tänkte prova tvådelat i år. Vilka märken tycker du är bra vad gäller termobyxor /skidbyxor? Jeanna

  2. S

    Ser fram emot recensionen! Har varit jättenöjd med Reima Gotland till vår knodd. Nu har han storlek 98, så nästa säsong får det bli något annat. Hoppas Stavanger är ett bra alternativ.

  3. Ninni

    Overall är så praktiskt! Spontant kan jag tycka att det är lite för varmt för Stavanger ännu, men du har kanske barn som fryser lättare än mitt ? Jag sliter ännu på fjolårets Bergansoverall (Snötind, som är exakt i storlek nu, tunn och smidig och andas jättebra) med endast vanliga innekläder under och så får det bli Stavanger (med växtmån) och eventuella yllelager när det blir ordentligt på minus!

    1. barnplaggsguiden

      Hej!! Ja, nej mina barn är frysna, plus att vi inte har fleece eller så under! 😀 Älskar bergans med!