Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Grömsta Yogaretreat!

Nu sitter vi i bilen, helt mjuka i kroppen påväg hem från en yograretreat. Det har varit  en helg full av upplevelser, kärlek, närhet, yoga, skratt och känslor. Som jag för första gången fått dela med min man, vilket kändes väldigt fint och spännande. För er som inte riktigt vet vad det innebär så är det som en getaway, där man samlar männsikor som inte riktigt känner varandra (man kanske känner nån, typ läraren eller Lisa som har huset tex) och så spenderar man en helg tillsammans.

Här är Lisas magiska hus!

img_2054.jpg img_1993.jpg

img_1950.jpg

 

Vi har haft ett schema, där man börjar dagen med meditation och yoga, sen lunch och yoga samt filosofi, därefter lite fri tid och sen mer yoga och slutligen middag. Även söndag var fylld med yoga och meditation.

Här är fina Hanna, min lärare! Hon har även yoga i Engelbrektskyrkan vilket jag varmt kan rekommendera! Läs mer om det här!

img_1981.jpg

Där vi var ligger nära saltå kvarn så det är inte så långt från stockholm, utan perfekt att ta bilen dit. Jag rekommenderar det varmt! Så otroligt mysigt att åka iväg och ladda batterierna. Det är ju exakt det som yogan ger mig, jag får ny energi en möjlighet att sortera mina tankar och komma ner i varv.

img_2016.jpg
Vi åt massa god vegetarisk mat, fick massage och bara umgicks!

img_2057.jpg img_2021.jpg img_1979.jpg

Nu känner jag mig verkligen glad, inspirerad efter otroligt mycket aktivitet och taggad på att fortsätta lära mig mer. Snart ska vi hämta barnen som haft en superfin helg med mina föräldrar!  Jag längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.