Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mini Me

Inlägget innehåller Adlinks* 

Nu så! Nu är jag tillbaka, men ny energi, en ny plan och framför allt en bra tanke för bloggen. Jag är så tacksam för alla ni som har tagit er tid att skriva till mig, både i bloggen och på mail. Så det som kommer ske nu är att jag kommer skriva om barnkläder, jag kommer fortsätta recensera, tips och ge råd. Men! Jag kommer även skriva lite mer om familjelivet, mitt liv, att kombinera jobb, vardag, fest, relationer och kärlek men såklart även lite om yoga. Då tänker jag skriva lite om att yoga med barn osv, men jag lovar att det inte ska bli för mycket! Balans helt enkelt! Ni får såklart skriva och säga till om ni önskar något annat eller mer, men lets go for it!

På tal då om något helt annat, Aline vill gärna att hon och jag ska vara lite matchiga, det kan jag verklign förstå, det är ju väldigt roligt och sött, så jag har letat mössor till oss! Jag tänker mig vinrött, för jag har helt snöat in på vinrött denna säsong, men hittade en hel del annat fint med. Jag personligen älskar att hålla mig varm, det värsta jag vet är att frysa så jag är så glad att det fanns massa snygga – och varma alternativ!

 

 

 

Jag älskar vantarna!! Ser ni? Dom ludna på framsidan! Superfint!

Tryck på bilderna för att komma till alla köpställen. 

*Adlinks, vad är det? 

Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.