Skalbyxor från Kuling! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Skalbyxor från Kuling!

Nu har jag och kidsen testat skalbyxor från märket Kuling! Det är skalbyxor med många bra funktioner och hängslen, vilket jag personligen tycker är överlägset bäst! Jag älskar hängslen på skalbyxor. Dessa är recensionsexemplar!

Pris: 349 kr men på rea nu.

Material: Material: 100% polyester
Impregnering: BIONIC-FINISH®

img_0972.jpg img_0976.jpg img_0977.jpg


BIONIC-FINISH® ECO är en vattenavstötande impregnering som inte innehåller flourkarboner som bryts ned långsamt i naturen och sprids långt från produktionslandet.

Passform: Väldgit bra passform, inte så breda som många skalbyxor ofta är. Dom var snarare raka i passformen, samt att dem går in en hel del vid midjan, vilket gör att dom sitter superbra. Skalbyxorna går att reglera i midjan tack vare bra dragkedja som går att ha stängd eller öppen, beroende på hur dom sitter.

Storlek: Dessa byxor är normala  i storlek, förut så var alltid Kuling lite stora, men det är dom inte nu, inte alls. Nu skulle jag vilja säga att dom är true to size vilket är väldigt bra! Så det man ska göra då är altså att utgå ifrån sitt barns storlek i centilong och köpa därefter.

img_0978.jpg

Hängslena knäpps med spännen som kanske inte är det lättaste för Ian att göra själv, men annars går det bra! Det går även att justera hängselna massvis, vilket jag tycker är viktigt då alla barn har väldigt olika kroppar.

img_0990.jpg

En intressant sak med märket Kuling är att jag verkligen anser att dom håller en betydligt mycket högre kvalitet än priset påvisar. Det gäller alla produkterna jag testat. Dom har verkligen prispressat men inte justerat i funktion eller kvalitet på plagget.

Vattentålighet: Skalbyxorna är helt vattentäta. Tro mig, det har barnen verkligen kollat. Det är 10 000 i vattenpelare på byxorna och det är mer än godkänt! Riktigt bra tillochmed!

img_0998.jpg img_0997.jpg

img_1001.jpg

Andning: För att ett plagg ska vara bra måste det andas med. Dessa skalbyxor har 5 000 i andningförmåga vilket gör att dom håller ditt barn torr trots bra med aktivitet och svett från barnet. Jag upplever att barnen är både torra och varma med dessa på sig.

img_1005.jpg

Förstärkta: Byxorna är smart nog förstärkta på både på knäna och rumpan, vilket är där barnen oftast sliter på dem, Det är bra, jag förstår verkligen inte när märken gör byxor utan förstärkning på dessa två platser!

img_1007.jpg

För priset på dessa skalbyxor, med en ekologisk impregnering, bra andning och vattenpelare så är dem svårslagna. Jag gillar även att fothällan är i hållbart silikon och att det är dubbelstorlekar! Riktigt bra byxor, möjligen i en tråkigt färg enligt några, men för min smak, så toppenbra!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cicci

    Vi har dem till vår lilla tjej (15 månader). Tycker också de är superbra! Något långa i hängslen eftersom man inte kan justera den bakre remmen på hängslena. Men det funkar ändå. Väldigt mjuka och smidiga vilket är toppen när man har en tjej som inte är så stor i växten. Men stl.86 funkar jättebra (trots att hon har 80 på vanliga kläder). Mitt första plagg från Kuling men kanske blir att testa fler framöver.

Annons