Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

#Bästafrukostmackan

Igår var jag på ett otroligt roligt event med Pågen som vi på LOPPI hade ordnat. Det är många som undrar vad jag jobbar med, och det är ju faktiskt en bra fråga. Inser att det måste vara svårt att se vad jag faktiskt gör på dagarna eftersom det är lite spretigt och jag hittar på enligt mig massa roliga saker.

Först så jobbar jag ju med Influencer Marketing, vilket innebär att jag och mina kollegor sitter och kommer på massvis med bra och kreativa sätt att jobba med influencers. Sen så jobbar jag ju själv med min blogg, vilket ibland innebär att jag även får gå på dom roliga kreativa grejerna vi hittat på!Sandra_Rogers_Photography_(53)

Igår var vi på Urban Deli och lärde oss massivs om fantastiska Lingon Grova. Jag älskar Lingon Grova själv, och får såna barndomsminnen av det. Lingon Grova är det mest sålda brödet i Sverige, by far! Och igår spenderade vi lite tid med att skapa matmagi för att inspirera frukostar i framtiden! Jag gjorde en väldigt fin macka som bästa Sandra Rogers förevigade.

 

Sandra_Rogers_Photography_(80) Sandra_Rogers_Photography_(7) Sandra_Rogers_Photography_(25) Här ser ni mina fina mackor! Som är gjorda på Lingon Grova Special, den med mindre socker! Så gott! Älskar fikonen med… Mums!
Sandra_Rogers_Photography_(97) Sandra_Rogers_Photography_(98)

 

Nu ska jag ta en långdusch, jag har varit hemma lite med Ian som var hostig. Sen ikväll ska jag till Bella och kramas och fira hennes födelsedag! Min älskade vän! Mys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.