Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nya rutiner!

Jag har inte riktigt vågar skriva vad jag sysslar med, för att det kanske verkar lite väl. Men tänkte det är värt ett försök. Jag har ju som ni vet verkligen fastnat för yogan, och i linje med det så finns ju även meditation. Yoga är egentligen ”bara” förberedelse inför meditation och så att kroppen kan klara den fysiska påfrestningen för meditation. 

Så det den här tjejen börjat göra är alltså att meditera, morgon och kväll. Hittills har jag känt allt inför det. Verkligen mycket upp och ner. Men nu ger jag det lite tid. 

Hur känner ni? Tankar? Mediterar någon av er? Hur gör ni det? Jag följer mitt andetag och försöker bara lyssna och fokusera på det. 

Stor kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Mediterar regelbundet i perioder och andra perioder bara yogar jag. Har just slutat med Mindfulness-appen och börjat med Headspace-appen och den kan jag verkligen rekommendera om du inte redan använder! Älskar meditation och som psykolog vet jag ju hur grymt stora effekter det har på välmåendet så grattis och håll ut!

  2. Julia

    Jag behöver tips! Jag har en ettåring som jag inte riktigt vet hur jag ska klä i vinter. Han har en kaxsoverall som han ska ha när vi är ute & leker, eller rör oss utanför vagn. Men,, sen har han en åkpåse i kombinerad ull/dun som vi älskar & kommer ha i vagnen. Hur ska vi klä honom där? Kaxsoverallen blir ju för varm, och enbart fleecejacka känns ju för kallt?