Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VIKING på Hellas!

Hej alla!

Igår var jag och flera av mina härliga bloggkollegor bjudna till ett event som fina Uppochhoppa Sofia hade ordnat, tillsammans med VIKING såklart. Hela poängen med eventet var att prova och testa på VIKINGs nya barnskor och hur dom sitter på, hur vattentäta dom är och såklart, om barnen kan leka i dem.

img_9813.jpg

Alla i fina VIKING skor!

img_9835.jpg

Fick även glädjen att hänga med denna sköna tjej! Jessica är en riktigt härlig tjej som jag älskar att jag fått lära känna. Jag blir så glad av henne! Hennes man heter också Rasmus, bara det! 

Vi testade ju som sagt en vintersko, så det var lite kul att dom hade dragit dit lite snö som barnen fick klättra i. Sen efter det var det en form av hinderbana med massa klättring, balanserade och annat skoj. Aline tjöt av skratt för hon tyckte det var superkul.

img_9721.jpg img_9754.jpg

Här är en större del av barngänget! Angelica och Jessica var med, och här är alla barn vi lyckats producera! 

img_9794.jpg

Jag fick även ett par VIKING sneakers, lättviktsskor som man kan springa i terräng i. Haha, jag kanske får börja med lite terränglöpning. Hur som helst så ser ni hur fina skorna är i designen. VIKING har gjort om designen på deras vinterklassiker och iår är dom verkligen snygga. Dom är superlätta, och tackvare två spänne så kan barnen enkelt sätta på sig skorna och öppna upp dem ordentligt när man vill få av dom.

img_9602.jpg img_9671.jpg img_9658.jpg

Här ser ni att Aline verkligen kollar så att skorna är vattentäta, och ja, det var dom! Däremot så är strumpbyxorna på låren inte det…

img_9712.jpg img_9717.jpg

Det är en annan cool sak till med skorna, nämligen att dom har massvis med reflexer. Jag fotade dem med blixt i bilden nedanför. Ja, ni kan ju se själva!

img_9718.jpg img_9719.jpg

 

Jag tycker verkligen om dessa vinterskor! Riktigt bra, och kan varmt rekommendera dem för er som är ute efter vinterskor! Vill ni ha en mer genomgående recension? Så återkommer jag gärna med det!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej! Sheila!
    Har en fråga om Viking. Är de inte väldigt breda? Har liksom du en tjej med mycket smala fötter. Skulle du rekomendera Viking ändå eller vad tror du om Superfit? Stämmer det att de är smalare?
    Tack för en bra blogg som jag följt länge! 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Hej Anna! 🙂 va gullig du är! Tack snälla! Nej. Tycker inte att dom är så breda. Lite som kavat, åt det bredare hållet absolut. Men olika modell till modell. Dessa tycker jag är ”normala” men jag håller med dig om superfit! Dom är mycket smalare!
      Kram!