Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckolistan!

Jag såg en fin lista hos härliga Anja Forsnor, så jag tänkte att det vore lite roligt att göra en liknande, Det är ju kul att sammanfatta veckan, speciellt såhär en söndagkväll!

Veckans Bästa: Att jag känner mig som en superwoman. Denna vecka har verkligen gått i ett, men jag har klarat det. Och allt har blivit väldigt bra! Det känns skönt. Jag verkar även ha duckat en förkylning, men det vågar jag inte riktigt ropa hej om än!

Veckans Sämsta: Att jag inte hann träffa min syster, och när det väl var dags var hon sjuk. Samt att mina föräldrar är i USA och att jag skulle velat fira lite med dem. Saknar min familj lite helt enkelt. img_9514.jpg

Veckans Roligaste: Att gå ut med mina vänner och kollegor i fredags, det var en AW på jobbet som spontant löpte vidare och slutade med att vi dansade på FOU: Det var otroligt kul, jag skrattade så ,mycket så att jag fick ont i kinderna. Det är ju fint om något, Det känns även väldigt kul att ha så roligt med sina kollegor!

img_9498.jpg

Trött efter en dag på skansen! Och lite trött efter en kväll på FOU…

Veckans barn: Båda barnen utvecklas och går igenom sitt med allt, men det finaste var nog när Aline berättade för Ian i bilen att om man säger att ett lag slår ett annat lag i fotboll, så betyder det inte att dom slår varandra, som man kanske kan tro, utan att dom vinner, eller segrar. Hur fick jag en så stor och smart tjej? Mitt hjärta smälter när jag får höra hennes tankebana och hur hon snällt delar med sig av sin kunskap. Väldigt imponerande.

img_9772.jpgBarnen från dagens event med VIKING på Hellas…

Veckans Träning: Mycket yoga denna vecka. Varje dag utom i torsdags, när jag vilade. Det känns kul, och spännande. Jag jobbar mycket på mycket när det kommer till yogan nu, det känns som att det aldrig tar slut det jag vill lära mig, vilket är både fint och mastigt på en och samma gång. Känns verkligen som en utvecklingsfas just nu och jag ser framemot att gå upp 0545 imorgon och cykla till yogan.

Helgen: Har varit helt fantastisk, mycket utrymme för både vila och umgänge. Vi har varit väldigt mycket tillsammans alla fyra och hittat på mycket roligt med barnen. Helt klart en helg för barnen vilket känns härligt. Skansen och Hellasgården är ju så fint och vi har varit ute och rört på oss mycket. Suger in det sista av sommarsolen och njuter!

img_9840.jpg img_9561.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nani

    Hej! Ååå va bra!!! Hade gärna uppskattat vilken sorts Viking modell är bäst? Jag tänker varmast o andningsförmåga o vattentät o isoleringen? Kan du vara snäll o tipsa om bra o riktigt varm vinter overall för barnen ? Mvh Nani