Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VABB på en helg?

Förlåt för dålig återkoppling! Jag kan inte förstå att jag inte har bloggat på flera dagar, det är väldigt olikt mig. Anledningen är dock självklar, en kräksjuk tjej och en väldigt förkyld man, i kombination med en pigg och glad liten kille som river fram allt. Det har hållt mig minst sagt upptagen.

img_8128.jpg img_8127.jpg

Jag var ju i Malmö och jobbade i fredags, och tanken var att Rasmus och barnen skulle möta upp mig vid Arlanda för att vi skulle åka direkt till landet och ha en myshelg. Jag har drömt om att plocka svamp, gå i stövlar och ha tjocktröja på mig. Men så blev det inte.

Aline blev sjuk natten till fredag med väldigt hög feber, och sen blev Rasmus tokförkyld. Nu håller vi tummarna för att inte även jag och Ian blir sjuka, men det tror jag verkligen inte.

Jag skrev att jag har vabbat – men min kompis påstår att man inte kan vabba på en helg? Kan man det?

Istället har vi spenderat helgen med att handla, laga mat och bara hänga i stan. Faktiskt  helt okej ändå! Jag och Ian har tagit några småturer för att få lite välbehövlig luft och sträcka på benen!

img_8115.jpg img_8119.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Jennifer Hjertstrand

      Du kan ta ut tillfällig föräldrapenning på en helg om du går miste om arbetsinkomst. Du behöver anmäla till arbetsgivaren att du blir hemma med barnet och arbetsgivaren behöver göra avdrag på din lön för de timmar/de dagar som du blir borta. Så det beror ju på om du skulle arbetat i helgen eller ej om du kan ta ut tillfällig föräldrapenning pga sjukt barn. Det finns mer info på försäkringskassans hemsida under fliken ”förälder” och därefter fliken ”vård av barn (VAB)” 🙂