Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Höstigt och fint!

Jag vet att jag alltid skriver att barnen bara växer, men det är verkligen sant! Sååå sant! Ian är över en meter nu och kläderna som länge varit 86 måste nu plötsligt bytas ut! Hans nya stl är 104?! Hur hände det?

Jag såg att Polarn O.Pyret har massvis med fina höstfärger så vi beställde lite plagg från dem med lite färg! Hans övriga garderob är väldigt basic i blått, grått och vitt så detta kommer passa väldigt bra! Jag gillar dessutom Polarns leggings då de är riktigt bra kvalitet! Toppen om man sliter grymt mycket på kläderna som Ian gör just nu. 


Fyllde även på kidsens strumpor, dom från Polarn är utan tvekan dom vi använder mest och som sitter bäst, och klarar tvätt efter tvätt.. ända är väl att dom är lite dyra. Men såklart värda sina kronor  i och med att de håller så bra.. 

Nu ska jag yoga! Woho!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Hej hej, kan inte du skriva en guide om vad man behöver köpa till sitt första barn såhär i höst- och vintertider. Jag vet inte alls vad jag ska lägga pengarna på, jag skulle bli så glad för en smart guide, gärna allt ifrån underställ till skor.