Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Modevisning och Gravida Therese!

Igår gick i ett! Wow!

Det började med att jag var på ett superhärligt frukostseminarium hos Springtime som handlade om Frukost genom tiderna, Det var intressant och lärorikt att höra om vad vi definerar som frukost, och tanken att det kanske inte bara är en måltid, utan att det är något som sker löpande under en viss tid på dagen. Det stämmer verkligen för mig, Först är det te, sen lite senare nån mat, och sen en kaffe, och kanske en macka till.. ja, ni hör ju!
img_7103.jpg img_7122.jpg
Därefter så mellanlandade jag lite på kontoret, för att sedan gå till Grand Hotel och kika på en magisk modevisning från Newhouse. Det var mycket fina kläder, och härligt med lite modevisning! Therese som har bloggen Hormoner och Hemorrojder möte upp mig där. Therese är såååå gravid, och så himla fin. Hon väntar sitt tredje barn, en tjej tror jag, och nu är det verkligen dom sista dagarna. Jag minns inget alls om att vara gravid, inser jag när jag såg henne och magen. Hur kommer det sig att man glömmer sånt så snabbt? Det är ju lite galet faktiskt!

 

img_7101.jpg img_7104.jpg

Fina mage, fina Therese. Härliga bebis som buffade runt och sparkade! Så spännande det ska bli att få sniffa på just dig!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.