Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tidy Books – barnens rum!

Eftersom vi spenderar hela sommaren här på landet så har vi satsat på att boa in oss ordentligt. Det är fortfarande en hel del saker att köpa, som tex soffbord, mattor och sängbord till oss. Däremot är barnens rum nästan helt klart, vi har gjort det supermysigt, men saknat en bokhylla till dem var vid deras våningsäng. Aline gillar att läsa lite själv vid läggning så det är härligt att hon kan ha något ställe att ställa sina böcker.

Jag hittade ett härligt märke på instagram som heter Tidy Books. Det är ett engelskt bolag som satsat på att skapa fina barnbokhyllor, både mindre och större. Där hittade jag perfekta ”boklådor” som barnen har som bokhyllor vid sängen. Ett tips till er som letar sånnahär, jag vet, jag har själv försökt göra egna från ikeas kyddhyllor, det blev dock inte lika bra!

Här är en av dom, finns i fler färger och ska såklart upp på väggen. Var lite lättare att fota såhär dock!

6241728160_img_1937.jpg 6241728160_img_1933.jpg 6241728160_img_1936.jpg

Perfekt för både böcker och små saker. Ian har fyllt sin såhär, med bilen och sina brillor! Snyggt!

6241728160_img_1951.jpg

 

Här på landet så flyter livet på i lite samma tempo. Jag och Aline kämpar med simskolan, det är kul men lite väääl att doppa öronen enligt henne. Vi får se om hon vill göra det iaf, så hon får ta ett simmärke.

Kramar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.