Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Dåligt att lämna barnen?

Hej från kvällsolen i soffan på landet.

Jag har fått några härliga, och mindre härligt mail om det här med att dra iväg till köpenhamn utan barnen, på ”barnenssemester”. Jag förstår vad man kan tänka sig mena då. Att man som förälder vill passa på att vara med sina barn när alla är lediga. Det håller jag med om helt. Däremot så tror jag att man som par kan behöva lite egentid med, för att orka hantera livet med både vardag och fest.

Jag vet tex att jag och Rasmus mår otroligt mycket bättre om vi får lite tid, prata till punkt, klä upp oss och ta en drink då och då. Det är härligt! Och viktigt.

img_2464.jpg img_2463.jpg

Klänning från HM!

img_2469.jpg

Vi från igår, utanför en magisk resturang i Köpenhamn, 108 som är riktigt bra, en systerkrog till Noma. Hela kvällen njöt vi av god mat och vin, Nu är jag laddad för en låång semster med barnen.

Nu är vi tillbaka på landet efter att ha hämtat två superglada barn från farmor och farfar, Aline har just börjat lära sig klockan, så det pratar vi om hela tiden. Hur häftigt är inte det?

img_2524.jpg img_2534.jpg

 

Nu har hon just somnat, och jag ska yoga! Se mer på instagram gänget! @barnplaggsguiden

img_2560.jpg img_2549.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vi åker också på parhelg till Köpenhamn i sommar. Det är så viktigt att göra så ibland. Och vilken vacker klänning! ?

  2. Karin

    Håller helt med dig! Min man och jag har tur som får avlastning av min mamma då och då. Det gör massor för relationen och jag tror att det är jätteviktigt. Inget fel eller märkligt med det tycker jag:-)

  3. Ulrika

    Men så tröttsamt med kommentarer om er semester. Jag och min man ska till Edinburgh om en vecka, BARNFRIA! Så skönt!! Barnen kommer säkert knappt märka att vi är borta eftersom deras sommarlov på landet fortsätter precis som vanligt, bara att mormor och morfar tar ensam hand om dem istället för att vi alla samsas här på ön. Oavsett omständigheter så tycker jag att andra kan ge fan i att bry sig om med vem eller vart jag åker på min semester (bah, skönt att få ut lite frustration efter en riktig arg-dag). Härligt med Köpenhamn!

  4. Hanna

    Åh, att folk orkar hålla på. Tror inte man mår helt 100 själv om man har behov att klanka ner på andra? Jag tycker det är megaviktigt för relationen att man tar tid för varandra! Det mår garanterat barnen bra av också med utvilade och harmoniska föräldrar. Plus att jag själv kommer ihåg hur underbart det var att spendera några dagar med mina morföräldrar när mina föräldrar åkte bort. Det blev ju som en liten semester från vardagen för mig och min bror också. Win win för alla i familjen!

  5. Josefin

    Jag och min man ska ner till Köpenhamn i slutet av augusti (utan barn, hujedaoss ??). Har du tips på några bra restauranger så tar jag tacksamt emot det 🙂