Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

När ett barn sover

Idag var Ian på ett riktigt vidrigt humör, för oss och honom. Allt var hemskt, sjukt sur och arg och irriterad med små breakdowns hela tiden. Otroligt olikt den glada lilla killen jag normalt har. Efter en tidig lunch kom vi på det, vi kan ju låta honom sova! Det brukar han inte göra mitt på dagen, men det kändes perfekt att få en nystart idag! 

Ian ville gå in till sängen och få nappen, sen efter några minuter så sov han. 

Lilla älsklingen, när jag väckte honom lite senare så var han på toppenbra humör! 

Resten av dagen har vi plockat i trädgården, dragit upp hur många tistlar som helst, köpt jord och sått gräs! Lite mysigt och speciellt eftersom det var en så härlig dag. 

Barnen hade vattenlek och kved av skratt! Så mysigt! Ian har en UVdräkt på sig, perfekt skydd och skönt att slippa smörja hela hans kropp med solkräm! Denna är från Reima och torkar supersnabbt! 


Kram från oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pia Svensson

    Hej:)
    Jag älskar din sida <3<3<3<3<3
    Jag vill tipsa om vart jag handlar märkesvaror, inredning, skönhet, kläder, resor billigt på nätet. Har gjort massa med bra fynd här: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=mgm . Även här har jag fyndat: http://letsdeal.se/r/45051/100
    Jag handlar också genom de flesta kändaste webbsidorna på nätet och då får jag bonus genom dessa sidor: https://www.cashbacker.se/ny-medlem/194584 och https://www.refunder.se/bjud-in/5524ec9c9221e .
    Dessa sidor har hjälp mig att fynda och sparat mycket med pengar. Hoppas de kan hjälpa dig med 🙂 <3
    Kram och lycka till!!!