Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Unicornio

Inlägget innehållet adlinks i samarbete med Ellos

Är det någon annans barn som använder uttrycket unicornio istället för enhörning eller unicorn? Aline har fått det från barnserien Dora utforskaren och det sitter som sten. Alltså hon vet att det heter unicornio så mycket, att hon är helt övetygad om att det är jag som har fel när jag säger unicorn.

För er som är nya här så är Aline 4,5 år, fyller 5 år på juldagen och är en väldigt bestämt och smart ung dam, Säger hennes mamma, så ta det med en nypa salt. Jag och Rasmus valde en engelspråkig förskola till barnen, så på dagarna hör de på både engelska och svenska, vilket gör det väldigt roligt när barnen sen väver in engelska ord i språket Mina föräldrar pratade engelska med mig när jag var liten, min mamma är irländsk, därför kändes det väldigt naturligt att väljda detta för våra barn med!

Jag hör mycket godnatt mammy, eller bye bye, i love you och miiiiilk! img_1872.jpg img_1873.jpg

 

Aline i sin älskade unicornio PJ. finns även med långa byxor! (adlink)

Nu ska jag ta mig an den sista dagen innan det är semester! Ni kommer se, ikväll ska jag på en galet häftig middag med Bella och en till fantatisk tjej! Älskar att kunna njuta av livets olika delar!

 

img_1871.jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Razha

    Hej fina du❤️ Måste tacka dig något enormt för att du har hjälpt mig så mkt med din blogg. Jag har en son på 20 månader som ska börja förskolan nu i augusti, det är så svårt att veta vad som ska handlas osv skulle du kunna göra en uppdaterad lista på vad man behöver så kan man checka av.