Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ett päron till morsa!

Det finns inget så härligt som att känna igen sig i andra människors ”föräldraöden”. Det är så roligt, skönt och bekräftande att veta att andra människor går igenom samma skit som jag gör. Föräldraskap är såklart inte alltid skit, men det finns stunder där man blir helt galen. Eller iaf jag! Då är det skönt att veta att man inte är ensam.

Sen jag fick barn har jag verkligen behövt anpassa vad jag säger till vem. Mina vänner utan barn tycker inte att det är så kul att prata om hur intressant det är att man kan se om barnet är sjukt på bajset. Däremot kan jag fördjupa mig helt i detta med mina föräldravänner, och med Rasmus med, haha. Tyvärr fattade jag inte detta först.. så en vän till mig fick snällt upplysa mig om att det inte var sååå roligt att prata om blöjor, nappar, sovrutiner, kläder, bajs eller mina bröst.

Min bloggkollega Teresa driver Ett päron till morsa, och tecknar just sånna här helt magiska seriestrippar! IGENKÄNNING är ordet och jag skrattar ofta så jag gråter av hennes serier. Om ni inte redan läser hennes blogg så tycker jag verkligen att det är dags nu! Jag är nästan avis på er som inte läst redan… det finns såå jäkla mycket roligt!

Bild av Ett päron till morsa! 

kids_och_bilar

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.