Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Full fart framåt!

 Inlägget innehåller addlinks

Idag har gått i ett! Så förlåt för dålig uppdatering! Imorse mötte jag upp Isabella för frukost, hon har ju varit i Italien, så jag har saknat henne! Det var väldigt mysigt och som vanligt så pratade vi om det mesta. Skönt! Det behövde jag!

Sen har jag haft möte efter möte efter möte, och det har verkligen gått i ett. Tur att jag tycker det är så kul!

img_1084.jpg img_1101.jpg img_1099.jpg

Jeans och jeansjacka Lee, skor flattered och tröja Ellos (adlink)

Jag gick från jobbet vid 16 och efter hämtning så gick jag och barnen till frisören! Ian behövde verkligen klippas, och när han sa att han ville det så passade jag på att ta tag i det! Och oj så bra det blev! Superfint och äntligen lite av en frisyr, och inget hår i ögonen! Aline ville såklart klippas med, så det fick hon.

img_1117.jpg img_1110.jpg img_1115.jpg

Nej ni, nu ska jag däcka i sängen. Sa jag det, att det tog mig 1,5 timme att natta? FY!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. uppochhoppa/Sofia

    Imponerade att han ville själv, jag väntar fortfarande på den kommentaren, klipper lite i nacken då och då i förbifarten och visar bilder på fotbollsspelande grabbar i tofs, med ”sådär” resultat, således mycket lugg i ögonen hemma hos mig. Oh well, det blir väl för jobbigt någon gång tänker jag?

    Mysigt med tjejhäng, saknar sådant med mina kompisar, vi hinner liksom aldrig!? (prioriteringsfråga kanske, eller att man ska jobba hyfsat nära,) men SÅ glad för din skull, som du säger, man behöver det! Kram på dig!