Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sommarfest och Gröna Lund

Igår vid lunch så var det dags för sommarfest med hela LOPPIgänget. Eftersom jag aldrig varit med om det tidigare så visste jag inte riktigt vad jag hade att förvänta mig, Och oj va härligt det var! Vi åt en magisk lunch på kontoret. Det var räksallad med ägg och massa goda grönsaker. Jag åt dock samma sallad fast med fetaost. Väldigt gott!

IMG_0059

Alla fick en fin necessär, på min stod det ”Fina Sheila”. och innehållet var bla After Sun. Mitt i prick för mig! Därefter kom Depend till oss, och fixade fransar och bryn samt naglar. Vilken otrolig lyx. Jag måste nog börja fixa mina ögonbryn mer, det gör så mycket för ansiktet!

IMG_0069

Sen begav vi oss till Gröna Lund där vi gav oss an en 7kamp, som var otroligt rolig!  Mitt lag vann inte, utan det gjorde Jessicas, Jessica vann för övrigt hela alltet! Det var hon värd! Speciellt eftersom hon blev lite rädd efter Ikaros. Det är som frittfall fast stolarna lutar framåt, så det känns som att man faller helt fritt. Det tyckte jag var superkul! Skitläskigt, men magiskt roligt!

IMG_0117 IMG_0160

IMG_0154

Angelica, som nu driver sin blogg på egenhand, jag och Jessica. Jag säger ofta fel till dom, och då bara skrattar vi, Jag tycker ju inte ens att dom är så lika, men snubblar liksom på namnen som jag oftast säger tillsammans.
IMG_0128

Där är hon, vinnaren!

Kvällen avrundades med ett besök till den härliga restaurangen BAR. Där skålade vi framgångar,åt gott och hade det allmänt trevligt! En härlig kväll, viktig för mig då jag inte känner folk så bra än.

IMG_0294 IMG_0434

 

Idag är det förövrigt International Yoga Day! Det ska firas med Yogobe! KRAM och hörs senare!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.