Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Finnboda Hamn – Yoga!

Idag har jag pysslat med något som jag tycker är enormt roligt! Nämligen Yoga + Fotografering (bli fotad) + umgås med Malin. Det var ju som gjort för att lyckas, och det har det verkligen gjort! Vi mötes i förmiddags, och gav oss ut till piren vid Finnboda för att ta lite bilder. Malin är min vän och fotograf och som vanligt så lyckas hon skapa magi! Jag menar wow! Vi hann tyvärr inte riktigt allt jag hade tänkt då vädret satte stop för oss, men på 30 min fick vi massvis med fint!

sheila yoga poppyloveyou sheila yoga poppyloveyou

Croptop och tajts och matta kommer från Casall
sheila yoga poppyloveyou
DSC_1431 DSC_1466

Detta underbara set kommer från Yogish Collective. Ett nytt märke som jag kärat ner mig i helt! Magisk kvalitet och mattan är väldigt skön, och tung, vilket var sjukt bra idag! Mina andra mattor höll på att blåsa all världens väg!

Ni ser inte det, men det blåste så in i helvete! (ja, ett lämpligt ord med tanke på att jag nästan blåste omkull) Tur att det ändå var ca 19-20 grader ute!

sheila yogar

Bilder: Malin Mörner 

 

Hjärta gärna inlägget om ni gillar det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. barnplaggsguiden

   På den rosa från Casall? Inte så bra, eller en helt vanlig matta, men jag är greppkänslig, så denna är inte någon matta jag verkligen tipsar om om man villl ha bra grepp!

     1. Sofia larsson

      Jag är också lite grepkönslig som du säger, tack för ditt svar. Har du tips på någon annan matta som är ännu bättre grep?