LISTA: Livet just nu – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

LISTA: Livet just nu

Pga massvis med inspiration från Claudia så kopierar jag hennes lista rakt av: Tack!

Bästa: just nu är att det är massa nytt rågång i livet! Jag har varit lite fast i ett ekorrhjul på senaste tiden, och det känns skönt att kunna bryta det nu! Det är nämligen så att jag fått ett nytt jobb! Jag kommer avslöja var senare! Det känns dock otroligt kul och det kommer bli toppen att få vara del av det!

img_7446.jpg

Roligaste: är att lyssna på Ians språkutveckling. Hans språk blomstrar och varje dag som går kan kan berätta nya saker. Det är mycket om förskolan, hans vänner där och hur stark han tycker att Rasmus är. Det är väldigt roligt att höra sin yngsta prata! Barnen blir genast så mycket äldre då! Mysigt!

img_7582.jpg

Godaste: Dumplings på beijing 8. Deras nya vegodumplings är magiskt goda, med grymt bra konsistens, massvis med böner! Mums! Det åt vi idag när jag och barnen var en sväng på stan!

Ego: Trots att jag ska byta jobb har jag presterat tokbra denna månad! Och jag har hunnit med massvis med träning och anmält mig till mitt livs första lopp – nämligen Color Run! Känns väldigt kul!

Jobbigaste: Att jag fick migrän denna vecka, och att det har varit en relativt tung vår. Migränen var liksom pricken över i:et, så jag ska verkligen vila och ta det lugnt ett tag framöver!

img_7475.jpg

Besvikelse: Inte så mycket faktiskt, jag är väldigt sällan besviken, det är inte riktigt så jag ser på livet. Antingen går det eller så går det inte. Jag brukar inte älta och bli besviken, utan då går jag runt problemet, eller tar en annan väg. Detta citat hänger på min yogastudio, och jag älskar det!

img_7509.jpg

Shopping: Till mig, massvis av nya träningskläder! YEY!!! Och till barnen, nya skor. Rasmus har smugit in ett par skor med. Det är definitivt vår svaghet, vårt hushåll har galet mycket skor.

Sorgligaste: Tyvärr har det varit flera personer i min omgivning som har varit med om dödsfall och olyckor, så jag stöttar och tänker på dom. För familjen Arnell har det varit väldigt lugnt och inte så sorgligt alls, skönt. Jag är så tacksam.

img_7599.jpg

Stoltaste: Aline som sprang ett litet lopp på förskolan samt kan skriva veckodagarna, och Ian som gjorde ett armband till mig. Mitt hjärta smälter och att se deras glädje är verkligen obeskrivligt härligt och vackert!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.