Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hon fick välja själv

I samarbete med Babyshop

I torsdags var jag och Aline på stan, för att välja lite nya kläder och ha lite mysig tid bara hon och jag. Det var lite på tiden att hon fick vara med och välja kläder att ha på sig, för hittills har det inte varit så. Jag har valt allt, sen har hon valt lite hemma. Nu har vi dock nått en punkt där hon inte vill ha på sig det jag vill att hon ska ha – så för alla inblandade var detta bästa lösningen. Hon fick välja, och vill nu ha på sig sina kläder (inte bara typ 4 plagg som innan) och jag kan skänka bort allt hon inte har.

babyshop

Det finns så mycket fint i butiken i sturegallerian nu. Allt Aline och jag valde var toppenfint! Jag gillar att handla i butik när jag har tid, plus att Babyshop Store har en grym lekhörna!

Det blev två sommarklänningar, ett par jeans (say what?!), ett linne och lite kläder till Ian. En pyjamas från Petit Bateau som jag nog anser vara ett favoritmärke och ett par grymma hängselbyxor!

6174653296_img_1276.jpg 6174653296_img_1280.jpg

6174653296_img_1270.jpg 6174653296_img_1273.jpg 6174653296_img_1272.jpg

Nu så, nu är dom kittade för sommaren!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mathilda

  Hej,
  Jag har en fråga om sandaler – vi gillar Kavat då vår son har breda/bulliga fötter och de brukar passa bra. Dock var vi i Kavats butik och mätte, den modellen och storleken vi köpte ska vara bra på längden, men den är hemskt svåra/små att sätta på. Hans fot ligger lite emellan storlekar, så tror vi måste gå upp en storlek. Hur tänker du kring storlek/marginal i sandaler?
  Tack snälla!

 2. Tove

  Hej, härligt med nya kläder 🙂 Hur upplever du petit bateau i storlek? Hade tänkt att beställa till min flicka på 9,5 månad. Hon är i nuläget mellan 74 och 80, vågar man beställa i 80 eller är kläderna små i storlek?
  Tack för en bra blogg!