Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnsandaler!

Inlägget innehåller adlinks. 

Okej, idag kanske inte är helt rätt dag visa er massa fina sandaler till barnen, för det är märkligt nog superkallt. Men! Det är verkligen hög tid att köpa sandaler till barnen nu! Här kommer några tips om hur ni ska tänka:

  • När barnen är små är det bra att ha skyddad tå, allt helskyddade/stängda sandaler runt fötterna, så inte massa smuts kommer in och skaver barnet.
  • Köp inte allt för stora sandaler, jag tycker ca 1 cm är bra växtmån. Dom används för de mesta under en väldigt kort tid.
  • Tänk på att se hur skorna sitter runt vristen, olika barn har olika tjocka vrister, och det kan sitta åt lite för mycket ibland på mindre barn,
  • Plastsandaler som barnet kan ha i vatten är toppenbra! Vi har använt crocs en hel del, och de är verkligen favoriter!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det här inlägget är verkligen on point för mig!
    Håller precis som bäst att spana in sandaler till sonen inför sommaren och behövde tips på vad jag ska kika efter! 😀
    Tack!!! 🙂

  2. C

    En fråga – hur länge tycker du det är lagom med skyddad tå eller helt skyddat? Upplevde att det bara blev problem med att sanden från sandlådan kom IN i skyddade sandaler men sedan inte kunde ta sig ut. Funderar därför på helt oskyddat/bara tåskydd till dryga tvååringen i sommar. Och i vilken ålder funkar Crocs?

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Det finns flera problem med öppen tå, ett av dem är att det kommer in grus och att det inte är bekvämt, det andra är att barnet inte kan säga till om det är grus i skon, och det kan skapa skavsår – öppna infekterade sår. Så, när barnet är tillräckligt stort för att kunna säga till, då tycker jag personligen att man kan gå lite på känn. Jag har haft skyddad tå fram till iår. Så Aline är 4 nu. Sen finns det olika mycket skydd, men små barn, ska ha helt skyddat tycker jag. Sen kan man ha lite småhål mm. Din tvååring kan ha lite småhål i sandalerna tycker jag!

      Crocs har Ian haft, vid 1,5 år så det borde absolut fungera.

      Hoppas det hjälpte! Kram!!

  3. Karin

    Jag tycker din blogg är jättebra och du verkar vara en smart och duktig tjej! Men snälla, be någon korrekturläsa inläggen. Det finns inget värre än särskrivningar och att använda ”dem” och ”de” fel.

    Hoppas du tar det som konstruktiv kritik. Som sagt- toppenblogg annars!

    1. C

      Det finns faktiskt värre saker än språkliga missar. Särskilt i bloggformen som bygger på många publiceringar ofta. En sak som är värre är tex när folk orkar negga på språkliga missar.

    2. barnplaggsguiden

      Hej Karin ! Tack för din kommentar! Jag vet, jag är engelskspråkig från början och kämpar jämt med just det du beskriver! Jag ska försöka bättra mig! Kram!