Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Skansen i blom!

God morgon! Idag var en sjukt tidig morgon, inget jag uppskattade direkt, men vad gör man. Att sova några få timmar per natt vänjer man sig rätt snabbt vid. Det är flera som frågat hur vi sover hemma, och (ta i trä) så sover barnen väldigt bra. Båda sover i samma rum och även hela nätter. Det går såklart i perioder, men  generellt så sover dom väldigt bra!

Imorse vid 0543 slog Aline upp ögonen, vilket var lite kämpigt då jag somnade runt 01.00. Hurusom, tidig start innebär ofta att vi får väldigt mycket gjort under dagen!

Jag har städat, tvättat, diskat och förberett inför veckan. Vid 10 tiden gick barnen och jag och handlade, för att kunna göra dadelchokladbollar.(?). Det är såå enkelt och väldigt gott! Ian älskar dem! Sen gjorde jag lite lunch innan vi begav oss iväg för att möta upp vänner och åka till skansen.

img_6373.jpg

Här är dom, syskonen. Älskade barn, Det var så skönt ute idag! 17 grader och lite mulet, perfekt skansenväder!

Jag insåg mina begränsningar, och tog med mig KOBBEN!v Den kommer det en slutrecesension på nu i veckan.

img_6472.jpg img_6473.jpg img_6489-1.jpg

Vi fikade lite, gick runt och tittade på djur och lät barnen busa så mycket de orkade! Skansen är verkligen ett favoritställe i Stockholm! Jag älskar de vackra miljöerna och alla olika saker man kan titta på samt göra!

img_6429.jpg img_6444.jpg img_6408.jpg

 

Nu ska Isabella snart komma och dricka lite te med mig, perfekt med lite vuxensällskap mitt i min barnhelg!

Stor kram!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.