Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Att gå hem utan jacka!

När jag hämtade barnen från förskolan så var våren verkligen framme, många av träden i stan har slagit ut och man märker verkligen att det tokgrönskar – för min man har svinmycket pollenallergi!

När jag hämtade barnen från förskolan kom dom just in med bara skalbyxor och en fleecetröja, vilket var första gången för iår. Så otroligt skönt! Idag packade jag bara ner barnens kläder i min väska och så gick dom hem i sneakers och tröja, Aline sa att det var såå skönt och att hon inte kommer ha jacka igen, vilket jag tyvärr tror kommer bli svårt. Men jag förstår hennes känsla helt!

 

img_5947.jpg img_5943.jpg img_5946.jpg

Ians tröja är från bästa Tao And Friends, byxorna är från Mini Rodini och skorna Kavat! 

Busiga Ian som sprang nästan hela vägen hem, med sin systers hand i sin och en mamma och hetsade efter. Ian har blivit otroligt lång, han är ca 98-99 cm nu på sina 2,5 år! Det känns lång iaf!

img_5936.jpg

 

Nu ska jag snart sova, barnen somnade sekunden dom la sig, det är hårt att komma tillbaka i rutinerna efter en långhelg! Denna vecka blir extra kort, även för mig, för jag ska resa på fredag! ;Men mer om det sen! Woho!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katti

    Hej!

    jag har en fråga till dig. Du är ju så insatt och duktigt på det som har med barnkläder att göra. Jag är nybliven förälder och överallt läser jag vad man får inte får klä barnen in. Senaste läste jag att plasttryck på barnkläder är farliga då trycket kan innehålla hormonstöttande ämnen. Skickar ingen länk men du kan bara googla. Har så klart en del kläder med tryck på och undrar nu hur jag ska göra. Vill gärna veta vad du tycker om ämnet.