Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Pray for Stockholm

Hej alla fina läsare! Kul att ni är så många nu!

Jag vet att jag redan skrivit flera inlägg om attentatet, och det är otroligt hemskt. Det är inte meningen att älta detta, även om det såklart kan skrivas hur mycket som helst om det. Utan jag vill instället bara lyfta fram det otroligt vackra jag mötes av på stan idag.

Jag tänkte först ta med mig barnen med, jag tycker att det är viktigt att de får se detta, men sen kom många frågor upp i huvudet på mig, om det är rätt eller fel och för vems skulle det egentligen skulle vara, så jag avvaktar lite med det. Så istället gick jag till hötorget, köpte tre vackra blommor och sen vandrade jag Drottninggatan ner.  Det var otroligt tungt, läskigt och emotionellt att gå där idag, men samtidigt så fylldes jag med otroligt mycket kärlek och bland tårarna så kände jag mod och hopp. Tänk hur många  människor som kom igår, och som fortsätter besöka platsen, skriver något, lägger en blomma, eller bara stannar upp en liten stund.

img_4943.jpg img_4946.jpg img_4959.jpg img_4957.jpg

Stockholm är fyllt av kärlek, och även fast vi inte glömmer detta, så kommer vi ändå att vinna. Rädslan ska inte styra våra liv. Då vinner skräcken, det bestämmer vi nu.

 

Ha en fin måndag alla! <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.