Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

SPA med vänner!

Igårkväll så fick jag efterlängtad tid med mina vänner! Jessica, Angelica och Fanny samt jag var på SPAbyUS, som är en riktig pärla, ett litet spa mitt i stockholm. Jag har varit där tidigare, fixat ögonbrynen och fått ansiktsbehandling där, så det var verkligen härligt att gå dit igen igår.

img_4148.jpg

VI fick välja en behandling var, och tjejerna valde massage. Jag har känt mig lite hängig på senaste tiden, så jag valde att ta hand om min kaosiga hy istället. Jag vet inte vad som har hänt på senaste tiden, men jag har nog aldrig haft såhär mycket finnar, eller problemområden som jag har idag. Jag bad en tjej, Disa – helt magisk, att kolla på mitt ansikte. Även hon såg att det var väldigt tilltäppt och att huden var helt i obalans.

Jag har testat massvis med olika produkter på senaste tiden, samtidigt som jag jobbat mycket, stressat en hel del och känt mig allmänt i obalans. Sen har jag ju som ni märkt ökat min yoga, så nu yogar jag varje dag. Det kanske är allt det i kombination som skadat huden? Har ni ockhså Hursomhelst, dags att ge huden massa kärlek. Vi bestämde att jag borde göra ansiktsbehandling i alla fall en gång i månaden.

Jag köpte även med mig en del produkter som jag ska prova, hoppas jag kan få lite ordning på detta nu!

img_4153.jpg img_4165.jpg

Efter spaet blev det middag på NOSH and CHOW med tjejerna, en fin kväll som inte slutade så sent! Perfekt nu när Rasmus fyller år idag och med tanke på stundande 30års fest på lördag! Vi hörs mer under dagen!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.