Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Måndagsbriljans!

 

I samarbete med mat,se

Måndagen! Ännu en dag med strålande sol, och härligt väder! Jag slopade allt vad kollektivtrafiken heter och promenerade till mina möten! Så himla skönt. Det är härligt med lite rutiner och vardag. Som alltid så är måndagar fullt ös, och när jag hämtar barnen på förskolan så är dom helt slut. Det är kanske inte så konstigt att dom är trötta, men jag blir liksom ändå alltid frånvänd när jag hämtar två helt färdiga barn på måndagar. Själv är man också lite trött, så jag var glad när jag lyckades planera lite i förväg. Jag var smart nog att beställa MAT.se till oss igår, för att prova tjänsten, men även för att handla hem lite nödvändigheter utan att behöva lämna hemmet.

Väldigt bra! Beställde lite nya produkter från Renee Voltaire i ett försök att hitta lite nya nyttiga produkter, älskar fröknäcket! Otroligt gott!

img_3443.jpg img_3445.jpg img_3446.jpg

Jag försöker byta ut pasta och ris i hushållet mot lite nyttigare alternativ, tex råris, bulgur och quinoa, förvånande nog så har barnen gått med på det helt och hållet, det är liksom inga konstigheter alls, så bra! Så nu ska jag testa Pauluns Supermix med! En annan bra grej jag just börjat med som barnen också gillar är Overnight Oats! Sjukt snabbt, nyttigt och gott!

 

Om det är någon annan som vill prova på att handla på mat.se så finns det en rabattkod som är ”BOOST17” som ger er 165kr i rabatt vid köp över 700kr. 

 

Senare idag kommer det massa våriga barnklädesmatchningar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Så tråkigt att du tar bort min kommentar bara för att den inte är positiv mot dig. Jag ifrågasätter hur ni två vuxna kan sova med två så små barn som era ensamma. Oansvarigt skulle jag säga. Tänk om de startar spisen, gör sig illa, låser in sig på toa etc. Men ifrågasättande var tydligen inget för dig.. Man ska avguda dig och det du gör, annars är man inte välkommen.

    1. barnplaggsguiden

      Hej Hanna! Vilken kommentar menar du? Jag har haft lite problem med kommentarsfältet. Vissa verkar försvinna. Jag har inte tagit bort någon, det brukar jag inte heller göra.

      Jag antar att det var för hut vi gör på helgerna? När vi sover? Ja, båda barnen sover ju i sina sängar där de kan gå upp när som helst även på natten! . När vi sover på Morgonen och de är vakna sover jag väldigt lätt, mer som halvsover och slumrar. Jag förstår vad du menar, men hittills har inget hänt alls. De ”väcker” oss om de vill ha något, tex vatten eller så. Jag är inte orolig Alla!
      Ang att avguda mig är det inte alls så. Du är mer än välkommen med din åsikt!

      1. Hanna

        Hittills har inget hänt? Nej men när det händer något är det försent. Jag tycker att det är oansvarigt och farligt. Samt vad är känslan ni förmedlar till barnen? Att mamma och pappa hellre ”sover” ensamma i sängen än umgås med sina barn? Med barn kommer ett ansvar att vara med dem och ”ta hand om dem” oavsett om man får ett morgonpiggt barn eller ej. Ni ignorerar barnen genom att inte vilja vara med dem förrän det passar er.. Att inte ge barnen uppmärksamhet och kärlek kan inte ersättas av materiella ting, såsom leksaker och fina kläder.

        1. barnplaggsguiden

          Tack Hanna! Jag uppskattar att du vill dela med dig. Jag kan tyvärr inte riktigt säga att jag håller med dig, alls. Jag ger mina barn kärlek, uppmärksamhet och allt jag kan för att skapa trygghet och förmedla kärlek. Jag är ofta uppe tidigt, och jag har valt att skaffa barn, och älskar att ta hand om dem. De mår otroligt bra! Hoppas du har en fin kväll!

          1. Hanna

            Fast varför lämnar du dom ensamma utan tillsyn då när dom är så små? För att du inte orkar gå upp ur sängen på morgonen.. Skrämmande!