Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sheila Yogar!

Hej!

Eftersom det är några av er som mailat mig lite om att jag ska skriva mer om min yoga, så tänkte jag ja!!! Det vill jag ju göra. Så det kommer bli nått inlägg då och då. Framför allt för att jag  tycker det är så himla kul att ha hittat något jag verkligen gillar, som jag blir stark av och som även hjälper mig komma ner i varv.

Yogan är del av min vardag nu då jag yogar ca 6 ggr i veckan, och det har förändrat styrkan i min kropp, och därför även min ork i livet. Toppenbra om du frågar mig!

sheila yoga

Mattan jag tränar på är en från YogiRaj, som är väldigt tunn, det är toppen för jag släpar med min matta lite överallt. Någon frågade även om barnen yogar. Och, nja, det vore nog att ta i att säga att dom gör det. Men jag yogar ofta med dem runt mig, och man får mycket sällskap på mattan, alternativt att Aline tar fram sin matta och härmar, Ian är riktigt vass på nedåtgående hund, och gör det ofta! Det är väldigt kul.

Nu så, nu kan jag äntligen headstand. Ni anar inte hur mycket jag har övat! Det är väldigt läskigt till att börja med att stå upp och ner, så själva ställningen i sig är inte så farlig, det är mer att faktiskt våga! Jag tog fram en madrass, och la framför mattan, så om jag skulle ramla skulle jag ramla mjukt, vilket jag gjort, en och fem gånger. Men, nu sitter det! HEJA!

6241747200_img_9280.jpg sheila yogar

Mina kläder kommer från Manduka, leggingsen är magiska!!!

Nu måste jag sätta nästa mål, jag vet att yoga inte handlar om att uppnå vissa asanas, men det är roligt med framsteg, och jag personligen gillar att se hur kroppen förändras och blir starkare!

Sheila yogar

 

Ha en fin dag alla! Senare idag kommer bilder från KAVAT butiken!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnéa

    Hej Sheila!
    Jag har länge tänkt att jag ska börja yoga hemma eftersom det är en träningsform jag älskar och som är lätt att anpassa och så enkel att göra överallt. Följer du något program eller något speciellt konto på youtube eller så?
    Jag tycker generellt att du är väldigt inspirerande!!

    1. barnplaggsguiden

      Hej Linnéa!

      Ja, va kul! Gör det!! Det är grymt ju! Så kul och smidigt. Jag använder mig av en app, som heter Yoga Studio. Den är underbar. Där kan man även göra egna flows. Det är bra, men jag försöker mer och mer att göra utan ”hjälp”. Då gör jag ofta x antal solhälsningar, a eller/och b. sen några yogaövningar som jag bestämt innan. Det brukar funka bra!

      KRAM och Tusen tack!!!