Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mät barnens fötter – info om barnskor!!

Ingen har väl ,missat att bästa Angelica Lagergren har skrivit en intervju med mig? Där pratar vi  om barnskor, hur man ska tänka samt hur man mäter dem på bästa sätt! Kanske lite repition, men ändå såå jäkla bra!

Missa inte den här!

mat_barnens_fotter_barnplaggsguiden

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej!
    Jag har en son på 9 månader som kryper och reser sig upp, men går inte än. Jag har ingen aning om vad jag ska klä honom i nu under kommande vårmånader om vi tex ska gå och leka i parken. Just nu åker han bara vagn när vi är ute och då har jag bara en ”finoverall” och varma sockor + åkpåse.
    Har du tips på overall som tål att han kryper runt i en lekpark men slask/grus som ändå är varm men låter honom fortfarande vara relativt rörlig? Vilka vantar ska man ha? Ska jag ha skor till honom trots att han inte går eller ska jag köra med tossor?
    Många frågor som du ser 🙂 tack på förhand!
    /Amanda

    1. barnplaggsguiden

      Hej Anna!

      Tack för din fina kommentar, jag älskar den! Och alla frågor! Va roligt att han kryper runt och är nyfiken. Nu till våren så är det dags för honom att få sina första lära-gå skor! Köp ett par i hans storlek, men med ca 1-1,5 cm utrymme. så han kan ha dem kanske till sommaren. Om jag var du skulle jag investera i en fleeceoverall, gärna en vindfleece, från tex POP eller Geggamoja, Dom har bra overaller som håller honom varm, då de tål lite blåst! Sen över det ska du ha en skaloverall! Denna kommer skydda mot slask och smuts, och vara lätt att borsta av och göra rent.

      Sen, när det kommer till vantar, då skulle jag nog ändå köpa mjuka stickade tumvantar. Barn är generellt inte så glada över att ha vantar, och jag tänker att ni inte kommer vara ute hela dagen, så då funkar det med stickade tumvantar – magic gloves.
      Köp mer än ett par, så kan du byta om de blir blöta och kalla. Köp gärna de i ull! Det är varmare!

      LYCKA till och skriv gärna om du undrar mer!