Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lördag på ICA MAXI

Ja, idag är en såndär riktig fixa dag. Det började med att vi fick sovmorgon, av två anledningar. Att min syster som bor hos oss ett litet tag, kunde ta Aline som vaknade kl 06.00. Sen sov Ian till 8.30. Herregud vilken somntuta han är. Det passar mig perfekt, för jag älskar att sova på morgonen.

Rasmus överraskade med en fantastisk frukost, med färskt bröd och juice! Mums!

img_3263.jpg

Därefter så åkte vi till Fredells för att kolla på saker till huset. Det är perfekt att hinna kika på det vi ska handla, så att vi hinner landa lite i alla beslut. Känns ju inte helt hundra att handla massa saker snabbt, som sen kanske blir fel. Så denna helg pausar vi landet och passar på att kolla på saker som vi ska köpa dit!

Därefter så åkte vi bil till ICA MAXI och fyllde på förråden, Typisk helg grej för oss, då vi försöker undvika sånt i veckan!

img_3272.jpg img_3273.jpg img_3276.jpg

Aline och Ian satt väldigt nöjt i vagnen och sjöng att dom badade i mat. Hahah. Glada barn, och glada föräldrar! Nu ska vi laga mat, för att vi ska ha gäster ikväll! Kram till er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Alltid intressant att få spana in vad andra handlar! Själv har jag helt slutat köpa odlad lax. Synd för det ät väldigt gott men av miljö- och hälsomässiga skäl har vi fattat det beslutet. Ska leta efter vildfångad lax men verkar nästan omöjligt att få tag på.

    1. barnplaggsguiden

      Intressant är det verkligen!! Ja, haha tänkte inte ens att man kollar på vad jag handlar! Hahah. Ja, jag köper inte rött kött tex, men det är svårare att sluta med lax, då vi äter det väldigt mycket! Ska försöka hitta mer vilt! Bra tips! TACK